Έκπληξη μεγατόνων μετά τον αποκλεισμό του: Η απροσδόκητη απόφαση του Μπογδάνου για το μέλλον του

Χαμός με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μπογδάνος στο facebook

Αυτό μάλλον δεν το περίμενε κανείς.

Είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που συζητιούνται εντόνως από το 2019 (όταν κι εξελέγη βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία) κι έπειτα, καθώς φρόντιζε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βρίσκεται πάντοτε στην επικαιρότητα.

Η διαγραφή του από την ΝΔ τον έφερε σε μια σειρά από… περίεργες πολιτικές αποφάσεις, με τη δημιουργία κομμάτων, την σύναψη συμμαχιών, τους καβγάδες και τους «χωρισμούς» να είναι στο επίκεντρο μιας έντονης, αν μη τι άλλο, προσωπικότητας.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μετά από την γνωστή ιστορία με την κ. Λατινοπούλου, προσπάθησε να «κατέβει» στις εκλογές ιδρύοντας κόμμα μαζί με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. Ωστόσο, ο Άρειος Πάγος άναψε κόκκινο στην συμμετοχή τους στις εθνικές εκλογές, καθώς θεωρήθηκε πως «έκλεψαν» το όνομα, ενώ πρόβλημα υπήρξε και με το σύμβολο του κόμματος, μιας και το Ανώτατο Δικαστήριο  έκρινε ότι το αστέρι της Βεργίνας είναι εθνικό σύμβολο και εκ του νόμου απαγορεύεται η χρήση του.

Το ερώτημα, βέβαια, μετά από αυτήν την εξέλιξη, ήταν το τι θα κάνει ο ανεξάρτητος βουλευτής. Τελικά, η απάντηση δόθηκε: απ’ ό,τι φαίνεται έκανε δεκτό το προσκλητήριο της «Ελληνικής Λύσης» για συστράτευση στις εκλογές.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κ. Μπογδάνος τονίζει ότι «η δήλωση-πρόσκληση Βελόπουλου για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα» και προσθέτει ότι «στην επόμενη Βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση», επιβεβαιώνοντας την… συστράτευση με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.