Το έκανε επίτηδες: Γιατί ο Τσιόδρας επέλεξε να εμφανιστεί στη 1 το μεσημέρι

Ώρα να βγει μπροστά ο Τσιόδρας

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας σπανίως εμφανίζεται στην τηλεόραση. Εχθές με την έκτακτη εμφάνισή του όλοι πίστεψαν πως κάτι είχε να πει.

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας σπανίως εμφανίζεται στην τηλεόραση. Εχθές με την έκτακτη εμφάνισή του όλοι πίστεψαν πως κάτι είχε να πει.

Την τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν πριν από ένα μήνα και στην τηλεόραση εμφανίστηκε πριν από έξι μήνες στην ενημέρωση των 6 μ.μ. στο υπουργείο.

Στο μεσοδιάστημα έδωσε το αίμα του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί, βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο Αττικόν προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε ασθενείς covid, μετέχει στην Επιτροπή των Ειδικών, παραμένει σύμβουλος του Πρωθυπουργού (και μετέχει στις τηλεδιασκέψεις μαζί του για την πανδημία) και επισκέπτεται ασθενείς που τον αναζητούν. Έτσι χθες το μεσημέρι ξαναβγήκε στην τηλεόραση γιατί κάτι σημαντικό είχε να μας πει.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, επέλεξε επίτηδες να εμφανιστεί στη 1 μετά το μεσημέρι, χωρίς να νοιάζεται για την θεαματικότητα, απλώς για να δώσει έμφαση στα επιστημονικά ευρήματα. Ήθελε αυτή τη φορά να παρακινήσει με στοιχεία όλους εκείνους που εμφανίζονται ακόμα είτε διστακτικοί, είτε αρνητικοί μπροστά στα εμβόλια, να κάνουν το επόμενο βήμα. Η επανεμφάνισή του συνοδεύτηκε από μια επιστημονική ανάλυση για την ασπίδα προστασίας που παρέχουν τα εμβόλια σε όλους, τους σοβαρότατους κινδύνους που διατρέχουν οι ανεμβολίαστοι και τον δύσκολο όπως τον χαρακτήρισε χειμώνα, που βρίσκεται προ των πυλών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.