«Δεν θα το κάνω»: Το σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν ήταν αυτό που περίμεναν πολλοί

«Δεν θα το κάνω»: Το σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν ήταν αυτό που περίμεναν πολλοί

Αλέξης Γεωργούλης και Λάκης Λαζόπουλος έχουν φιλική σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. 

Αντικείμενο κριτικής έχουν γίνει οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλο για τον Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία εις βάρος του δεύτερου για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Αλέξης Γεωργούλης και Λάκης Λαζόπουλος έχουν φιλική σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. Ο δεύτερος κλήθηκε να σχολιάσει στο podcast που κάνει την υπόθεση του ευρωβουλευτή, μετά από τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Σε κάθε περίπτωση, όταν καταγγέλλεται ένας βιασμός από μια γυναίκα, σε μια εποχή που ανθούν οι γυναικοκτονίες -η γυναίκα παλεύει ακόμη να βρει τη θέση της σε ένα ανδροκρατούμενο σύστημα-, παίρνεις το μέρος της γυναίκας. Μόνο αν αθωωθεί ο άντρας, όπως στην περίπτωση του Τζόνι Ντεπ, παίρνεις το μέρος του Ντεπ. Το τεκμήριο της αθωότητας του άντρα στην ελληνική συνείδηση σωστά υποβαθμίζεται», είπε αρχικά.

«Τον Αλέξη Γεωργούλη τον ξέρω προσωπικά. Είναι φίλος μου, εγώ τον έβγαλα στο θέατρο, είμαστε συντοπίτες. Γνωριζόμαστε οικογενειακά. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, ό,τι και να πω, ό,τι και να ισχυριστώ θα μοιάζει πολύ φιλικό ή πολύ εχθρικό. Αυτή είναι η μοίρα των φίλων, πρέπει να περιμένουν υπομονετικά μαζί με τον φίλο τους, την όποια απόφαση βγει, να μιλήσουν μαζί του κι ύστερα να βγουν δημόσια και να εκφέρουν την άποψή τους. Από το σπίτι μου έμαθα ότι για αυτόν που έχει υπάρξει φίλος σου, δεν μπορείς να είσαι ο πρώτος που θα βγάλεις το μαχαίρι εναντίον του. Δε θα το κάνω», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Όταν είμαι έτοιμος να πάρω θέση, θα την πάρω αφού πρώτα μιλήσω μαζί του. Έτσι κάνουμε εμείς στην Λάρισα. Δεν είναι μια κλασική περίπτωση ενός ηθοποιού. Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πολιτική ταυτότητα, είναι Ευρωβουλευτής κι αν το Βέλγιο δε γνώριζε τις ημερομηνίες των εκλογών, κάποιοι τις γνώριζαν».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.