
Τα ευρήματα δημοσκόπησης...
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (25/4) ο πρώην Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, προκειμένου να ετοιμάσει τις επόμενες νομικές του κινήσεις μετά και τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό. Μάλιστα, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής έστειλε και τρίτη επιστολή προς την αρμόδια Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων για την άρση ασυλίας του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει στείλει -ήδη- δύο αιτήματα προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την πρόεδρο αυτού, Ρομπέρτα Μέτσολα, για την επίσπευση των διαδικασιών της άρσης ασυλίας του, υπόθεση που αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής. Η διαδικασία μέχρι την άρση ασυλίας του αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο, καθώς πρόκειται για μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία.
Θα επηρεάσει την ψήφο στις εκλογές η υπόθεση Γεωργούλη;
Και ενώ αναμένεται η άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, σε δημοσκόπηση της MRB τέθηκε στους πολίτες το ερώτημα αν η υπόθεση θα επηρεάσει την ψήφο τους στις εκλογές 2023. Το 13,9% απάντησε «πολύ ή αρκετά», το 62,1% «λίγο ή καθόλου» και το 24,1% «δεν με αφορά, δεν γνωρίζω την υπόθεση, δεν απαντώ».
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


