Χτυπήματα από παντού: Η θέση Μιχαλολιάκου για το κόμμα Κασιδιάρη…

Δική Χρυσής Αυγής: Τι σημαίνει η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση

Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης είναι σε διαμάχη για το ποιος είναι ο... αυθεντικός ακροδεξιός. 

Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να επανεμφανιστεί πολιτικά και τάγμα εφόδου εισέβαλε σε έκθεση καλλιτέχνη από τη Βόρεια Μακεδονία στην Καλαμαριά, προκαλώντας φθορές και τραμπουκίζοντάς τον.

Την ίδια στιγμή το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές μετά το «διαζύγιο» με τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο. Και ενώ ο Κασιδιάρης με τον Μιχαλολιάκο έχουν πάρει «διαζύγιο», ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο, της ακροδεξιάς.


Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης είναι σε διαμάχη για το ποιος είναι ο… αυθεντικός ακροδεξιός.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο ιδρυτής και πρώην γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής δε χάνει την ευκαιρία να στραφεί, χωρίς να τον κατονομάζει, κατά του ιδρυτή των «Ελλήνων» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εάν τώρα κάποιοι πίσω από τις πλάτες μου προδίδοντας τον όρκο τους απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες αγνούς πατριώτες, που ακολούθησαν τη Χρυσή Αυγή, έκανε βρόμικα παιχνίδια, γι’ αυτό δεν ευθύνομαι ούτε εγώ ούτε βεβαίως και οι αγνοί και ανιδιοτελείς χρυσαυγίτες» και προσθέτοντας: «Κάτω από την ηγεσία μου η Χρυσή Αυγή δεν είχε ούτε τυπική σχέση με τα βρόμικα συμφέροντα, που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στην παρακμή. Ούτε ευθύνη έχει βεβαίως η Χρυσή Αυγή για τον ηθικό κατήφορο που πήραν κάποιοι εγκαταλείποντας τη Χρυσή Αυγή».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.