«Κύριε Φουρθιώτη…»: Το status της Έλενας Ακρίτα μετά τη μήνυση Γεραπετρίτη, σφάζει με το βαμβάκι

Χοντραίνει η κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή: «Ο γιος σας δεν ταράζεται με αυτά που γράφετε εσείς;»

Η δημοσιογράφος... σφάζει τον Γιώργο Γεραπετρίτη

Σε μηνύσεις προχωράει ο υπουργός Επικρατείας ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Ο Γιώργος Γεραπετρίτης κατέθεσε μήνυση στην Ελενα Ακρίτα και τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Η δημοσιογράφος ενοχλήθηκε από αυτή την ενέργεια του Γιώργου Γεραπετρίτη και δημοσίευσε μηνύματά του με τον Μένιο Φουρθιώτη. Αρχικά η Ελενα Ακρίτα δημοσίευσε σειρά μηνυμάτων με το εξής μήνυμα:

«O Γεραπετριτης μου έκανε μήνυση, επειδή κοινοποίησα το τουιτ Εμφιετζόγλου σχετικά με το 12χρονο θύμα των παδοβιαστών και των νταβατζήδων από τον Κολωνό.

Ποιος Γεραπετριτης;

Ο Γεραπετριτης που αντιθεσμικά συναντήθηκε με τον παραιτηθέντα αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χρ. Τζανερίκο για το κόμμα Κασιδιάρη.

Ο Γεραπετρίτης που χειρίστηκε εθνικά θέματα αποδυναμώνοντας τη θέση της Ελλάδας με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του περί 6 ναυτικών μιλίων.

Ο Γεραπετρίτης που είπε το αδιανόητο «Εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς».

Ο Γεραπετριτης που δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί μετά τις καταγγελίες του διευθυντή της ΕΥΠ ότι ήταν ενήμερος για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών στην υπόθεση Ανδρουλάκη.

Ο Γεραπετρίτης που είχε στα οπα όπα έναν τύπο σαν τον Φουρθιωτη τον καταδικασμένο για πλήθος παρανομιών. Και ο όποιος έπεσε στα μαλακά – γιατί άραγε;

Κύριε Γεραπετριτη, η γιαγιά μου έλεγε «καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται». Δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι απο άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα.

Όσο για τη μήνυση be my guest, sweetheart.

Edit. Είναι μαρτύριο να έχει κοραλλένιο αυτί: δεν ιδρώνει με τίποτα».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος επανήλθε δημοσιεύοντας ένα μήνυμα του Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον Μένιο Φουρθιώτη στο οποίο του ζητάει συγγνώμη με το εξής μήνυμα: «Καλησπέρα κύριε Γεραπετριτη και χίλια συγγνώμη να ευχηθώ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.