«Η μ@λ@#$ της προπαγάνδας;»: Ο Ψαριανός ανεβάζει μονταρισμένη φωτό και ακολουθεί χαμός (Pic)

«Η μ@λ@#$ της προπαγάνδας;»: Ο Ψαριανός ανεβάζει μονταρισμένη φωτό και ακολουθεί χαμός (Pic)

Ο πρώην βουλευτής μέσω ανάρτησης του στα social media ξεσήκωσε αντιδρασεις από τους τους καθηγητές στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τη δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Ψαριανού για τις «χυδαίες κατηγορίες που εξαπέλυσε» απαιτεί ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας, με αφορμή την ανάρτηση στο twitter για το πλημμυρισμένο σχολείο και τη φωτογραφία – προϊόν photoshop που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει πως ο Γρηγόρης Ψαριανός φαίνεται να προτιμάει την προπαγάνδα έναντι της ενημέρωσης «διότι μια μικρή ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθηκαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας». Ωστόσο, όπως συνεχίζει θα θεωρήσουν πως ήταν «σφάλμα» από τον πρώην βουλευτή και γι’ αυτό απαιτούν μια δημόσια συγγνώμη.

Ο πιο συνεπής γυρολόγος της πολιτικής (εκλέγεται βουλευτής του Σύριζα στη Β’ Αθηνών το 2007, εγκαινιάζοντας την κομματική του περιπλάνηση, αρχικά στη ΔΗΜΑΡ, μετέπειτα στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ και τελικά στη ΝΔ) που, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί εκ νέου βουλευτής αξιοποιήθηκε  στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ως συνεργάτης, ανάρτησε την παραποιημένη φωτογραφία, κάνοντας μάλιστα λόγο για «προπαγάνδα».

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η κίνησή του, όχι μόνο δεν κατέβασε την ανάρτηση, αλλά σχολίασε με νέο tweet: «Το κορίτσι μεταφέρθηκε με Photoshop βέβαια, αλλά καλό μού φαίνεται…».

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καλοπροαίρετα, με κίνδυνο να διολισθαίνουμε στην αφέλεια, θα θεωρήσουμε πως η προβολή μιας ολοφάνερα μονταρισμένης φωτογραφίας – όπως τόσες που κυκλοφόρησαν – ως πραγματικής οφείλεται σε σφάλμα.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, απαιτούμε μια δημόσια συγγνώμη για τις χυδαίες κατηγορίες που εξαπολύσατε. Διαφορετικά, θεωρούμε ότι πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών και συκοφάντηση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Σε αυτή την περίπτωση, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Εμείς τι να πούμε; Είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να έχει πολλά απωθημένα με τους εκπαιδευτικούς αφού κατόρθωσε να πάρει πτυχίο μετά τα 50 του χρόνια!

«Η μ@λ@#$ της προπαγάνδας;»: Ο Ψαριανός ανεβάζει μονταρισμένη φωτό και ακολουθεί χαμός (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.