Τελειώνει του Γιώργου Παπανδρέου…

Τελειώνει του Γιώργου Παπανδρέου…

Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, με τις πληροφορίες πάντως να συντείνουν στο γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα διεκδικήσει την προεδρία.

Αυτό που προβληματίζει στελέχη του κόμματος είναι ότι ο κ. Παπανδρέου καθυστερεί (βρίσκεται από χθες στην Κωνσταντινούπολη), κάτι που επικοινωνιακά δεν αποκλείεται να λειτουργήσει αρνητικά εφόσον δεν «κλείσει» σύντομα. Πάντως, στους διαδρόμους φημολογείται ότι αργότερο μέχρι αύριο Τετάρτη βράδυ θα έχει δημοσιοποιήσει την απόφασή του.

Την ίδια ώρα, συνεργάτες του κ. Παπανδρέου διαψεύδουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συλλογής υπογραφών, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει δοθεί εντολή από τον πρώην πρωθυπουργό. Να σημειωθεί ότι το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απευθυνθεί στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κι όχι στη βάση, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και είναι ευκολότερο να βρει σύντομα τις 45 υπογραφές από τα μέλη της Κ.Ε. αντί των 5000 από τη βάση του κόμματος.

Την ίδια ώρα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ότι “προκαλεί την ιστορική μνήμη με όλα όσα κάνει”.

“Δικαίωμά του να κατέβει αλλά να μην προκαλεί την ιστορική μνήμη με όλα όσα κάνει”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης status fm. Έκανε λόγο για “θεατρική παράσταση”, από την πλευρά του κ. Παπανδρέου και τον κάλεσε να τηρήσει τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του κόμματος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.