Το όνομα που κανείς δεν περίμενε: Η γυναίκα – σύμβολο που ο Μητσοτάκης θέλει σαν «τρελός» στην ΝΔ για τις εκλογές

Πιο αυστηρά, για πολλούς αβάσταχτα: Αυτά είναι τα 5 νέα μέτρα καραντίνας που έρχονται τον Απρίλιο

Προσπαθεί να την βάλει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Συνεχίζονται οι παρασκηνιακές ζυμώσεις στα κομματικά επιτελεία για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων Επικρατείας για τις εκλογές 2023.

Ηδη έχουν γνωστοποιηθεί οι αντίστοιχες λίστες σε ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 και η προσοχή στρέφεται στη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και το ΠΑΣΟΚ και κυρίως στις τελικές αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Επικρατείας χειρίζεται ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ήδη γράφονται και σβήνονται ονόματα που μπορεί να συμπεριληφθούν. Πλέον η λίστα περιλαμβάνει 15 υποψηφίους, από 12, λόγω των Ελλήνων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, το ένα όνομα που ακούγεται για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ είναι της γενικής γραμματέως Πρωτοβάθμιας Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε και θέλει την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου που πρωταγωνίστησε και στις αποκαλύψεις αρχικά για το ελληνικό #metoo.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μητσοτάκης θέλει σαν… τρελός να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, αλλά αντιμετώπισε με θάρρος την περιπέτεια της και θεωρείται σύμβολο για πολλές γυναίκες.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.