Οι «Ράδιο Αρβύλα» φέρνουν τα πάνω-κάτω στο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Οι «Ράδιο Αρβύλα» φέρνουν τα πάνω-κάτω στο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Νέο σκηνικό διαμορφώνεται το προσεχές διάστημα στην τηλεόραση με την έλευση των «Ράδιο αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Κανάκης, που επέστρεψε «σπίτι» του, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, θα βγαίνει μαζί με την παρέα του 5 ημέρες την εβδομάδα, καθημερινά στις 20:00, με το «Ράδιο αρβύλα» από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις Παρασκευές, επίσης στις 20:00, με το «Βινύλιο», το οποίο θα έχει διευρυμένη διάρκεια, περίπου μέχρι τις 21:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Βινύλιο» θα κάνει πρεμιέρα την ίδια εβδομάδα με τη σατιρική εκπομπή. Οσο για τη διάρκεια της συμφωνίας του Αντ. Κανάκη με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο δεν περιορίζεται στη φετινή σεζόν, αλλά έχει διάρκεια 1 συν 1 χρόνο, με οψιόν ανανέωσης και από τις δύο πλευρές.

Η έλευση των «Ράδιο αρβύλα» προκαλεί αναστάτωση και… διλήμματα, ανατρέποντας τον έως τώρα προγραμματισμό του ΑΝΤ1. Το πιθανότερο σενάριο, στο οποίο φέρεται να καταλήγει η διοίκηση του καναλιού, «θέλει» το μαγειρικό ριάλιτι «Game of chefs» να παραμένει στη ζώνη των 21:00, αμέσως μετά το «Ράδιο αρβύλα», και αυτό λόγω «Φάρμας».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.