Η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη

Η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη

Ο Βασίλης Λεβέντης από τις 29 Σεπτεμβρίου παραμένει, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται πλέον σοβαρή.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» συνεχίζει να νοσηλεύεται για 23η ημέρα διασωληνωμένος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, λόγω βαριάς πνευμονίας συνέπεια της λοίμωξης Covid-19 από την οποία νόσησε.

Ο 70χρονος πολιτικός δεν έχει εμβολιαστεί όπως έχει ήδη αναφέρει σε δηλώσεις της η σύζυγος του λόγω υποκείμενων νοσημάτων από τα οποία πάσχει. Όταν προσεβλήθη από κορωνοϊό και έκανε σχετικό διαγνωστικό τεστ στις 17 Σεπτεμβρίου, εν συνεχεία παρουσίασε εικόνα βαριάς πνευμονίας και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στον «Ευαγγελισμό» στις 25 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν στην διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ.

Στις 28 Σεπτεμβρίου λόγω πρόσκαιρης βελτίωσης που παρουσίασε ως προς το αναπνευστικό του σύστημα αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για λίγες ώρες, δυστυχώς όμως την επόμενη ημέρα παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη, ενώ ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984 . Εκλέχτηκε βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, ενώ στις τελευταίες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.