«Τα εμβόλια στο προκάλεσαν, κ. Σαββόπουλε»: Νέο παραλήρημα Πετράκου για τον covid

Απίθανα πράγματα: Ο Πετράκος στήνει στον τοίχο τον Αρκά για το σκίτσο του με το εμβόλιο (Pic)

«Αχ, Νιόνιο, αγαπημένε των φοιτητικών μας χρόνων»

Ο Γρηγόρης Πετράκος μέσα από μια αιχμηρή ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook απευθύνθηκε στον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος πήρε εξιτήριο από ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με κορωνοϊό.

Ο τραγουδιστής για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, αλλά και στην κοινή εμφάνιση του Διονύση Σαββόπουλου με τον πρωθυπουργό στο παρελθόν.

Προχωρώντας μάλιστα και σε… ιατρική γνωμάτευση άφησε υπόνοιες πως τα εμβόλια ευθύνονται για όσα συνέβησαν στον Διονύση Σαββόπουλο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου:

«Αχ, Νιόνιο, αγαπημένε των φοιτητικών μας χρόνων. Κάναμε τότε τη δική μας επανάσταση μέσα από τα τραγούδια σου.

Πριν 3 χρόνια σε είδα να τρως στο τραπέζι δίπλα στον ΠΘ κ άλλους εκλεκτούς καλλιτέχνες

Μετά σε είδα να ζητάς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μου και να με λοιδορείς

Έκανες τα εμβόλια και παρόλα αυτά νόσησες βαριά δύο φορές. Τώρα είναι η τρίτη και διαβάζω πως παλεύεις για τη ζωή σου

Στενοχωριέμαι που υποφέρεις, γιατί σαν καλλιτέχνη σε αγάπησα και τα τραγούδια σου θα τα αγαπώ για πάντα. Πιο πολύ, όμως, στεναχωριέμαι για το πώς κάμφθηκε το επαναστατικό πνεύμα σου που ενέπνευσε τόσες γενιές.

Πώς έκατσες στο ίδιο τραπέζι με τον τύραννο; Πώς ζήτησες να μου επιβληθούν υποχρεωτικές πράξεις παρά τη θέλησή μου; Με όλη μου την καρδιά εύχομαι να γίνεις καλά στο ιδιωτικό νοσοκομείο που διαβάζω ότι νοσηλεύεσαι, παρότι ήξερα, εδώ και τρία χρόνια, ότι τα περιστατικά covid πηγαίνουν μόνο σε δημόσια νοσοκομεία. Θα ήθελα μόνο όταν θα βγεις από το νοσοκομείο και ειλικρινά προσεύχομαι να βγεις δυνατός, να γράψεις κάτι για το γεγονός ότι όλα αυτά τα εμβόλια που έκανες, δε σε προστάτευσαν καθόλου. Και ίσως να ερευνήσεις αν στο προκάλεσαν κιόλας…».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.