«Εγώ θα κρεμάσω τον Αλέξη Γεωργούλη»

Απασφάλισε ο Γεωργούλης

«Τραβάμε τα μαλλιά μας, λέμε δεν γίνεται»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος και καταγγέλλεται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά από μία γυναίκα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι για να ξεκινήσει η διαδικασία της άρσης ασυλίας του Ευρωβουλευτή πρέπει να βρεθεί εισηγητής πρώτα στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής, ο οποίος αναμένεται να οριστεί στις 8 Μαΐου και η συνεδρίαση της Επιτροπής να γίνει στις 30 Μαΐου.

Μάλιστα, ο ανεξάρτητος -πλέον- Ευρωβουλευτής έστειλε την προηγούμενη Τρίτη και δεύτερη επιστολή στην κ. Ρομπέρτα Μέτσολα, ζητώντας της να συμβάλλει όσο μπορεί στο να επισπευστούν οι διαδικασίες της άρσης.

Αρκετοί είναι οι ευρωβουλευτές και οι καλλιτέχνες που έχουν σχολιάσει την υπόθεση Γεωργούλη με όλους ανεξαιρέτως να ξεκαθαρίζουν πως είναι με το μέρος των θυμάτων. Τελευταία μίλησε η Μαρία Σολωμού που τόνισε πως «αν υπήρχε μία περίπτωση όντως ο Αλέξης να έχει κάνει αυτά τα πράγματα εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω, εγώ. Δεν το δέχομαι ο φίλος μου που για τέτοια σοβαρά θέματα το έχουμε υπεραναλύσει. Υπάρχει τόσος κόσμος γύρω μας και τόσοι συνάδελφοι που τραβάμε τα μαλλιά μας, λέμε δεν γίνεται, είναι για άλλον άνθρωπο, σαν να μιλούν για κάποιον άλλον».


«Πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών», ξεκαθάρισε η ηθοποιός μιλώντας στο MEGA και στη συνέχεια αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή της όταν γνωστοποιήθηκε η καταγγελία: «Όταν μου το είπανε το συζήταγα κάνα τέταρτο και έλεγα: Δηλαδή, τι εννοείτε; Γιατί πράγμα τον κατηγορείτε; Δεν το χωράει το κεφάλι μου».

«Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί με καλή καρδιά και όσοι τον ξέρουν θα το πουν αυτό. Το βασικότερο, προσπαθούσα να σκεφτώ και έλεγα ας προσπαθήσω συναισθηματικά να κρατήσω μια απόσταση και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις συναισθηματική απόσταση από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από τους ανθρώπους μου ο Αλέξης. Και να πω κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη θα μπορούσε ο Αλέξης να γίνει βίαιος προς τον οποιονδήποτε, όχι σε γυναίκα και πραγματικά δεν υπάρχει αυτό», ανέφερε η Μαρία Σολωμού. Στη συνέχεια η ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει ακούσει ποτέ τον Αλέξη Γεωργούλη να τσακώνεται ωστόσο μπορεί να σε «διαλύσει» με τον διάλογό του, καθώς υπεραναλύει τα πάντα.

Για όσους έχουν ήδη κρίνει ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένοχος, απάντησε: «Όλο αυτό για μένα είναι σοκαριστικό. Δεν ξέρω τι πιστεύω, δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Από την άλλη θέλω να κάνω αυτό που λένε, να αφήσω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, η οποία όμως δεν έχει προλάβει και ξαφνικά νιώθω μια ατμόσφαιρα από πάρα πολλά που έχουν γραφτεί, σαν να έχουν χτυπήσει το σφυράκι και να έχουν αποφασίσει κάποια πράγματα ως προς την ενοχή του».

 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.