Ηλίας Κασιδιάρης: Πήρε την τελική απόφαση… 

Η τελική απόφαση για τις εκλογές

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τις ακροδεξιές συνεργασίες που «μαγειρεύονται» για τις επερχόμενες εκλογές 2023.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN, δήλωσε ότι δεν έχει συζητηθεί καμία συνεργασία με το κόμμα των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε ζητήσαμε ούτε μας ζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα Εμφιετζόγλου», είπε.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην δικαστικός ανέλαβε πρόεδρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες», προτού ζητήσει την επανενεργοποίηση του κόμματός του «ΕΑΝ», από τον Άρειο Πάγο, μπροστά στον κίνδυνο αποκλεισμού από τις εκλογές, μετά τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης.


Ο Αν. Κανελλόπουλος δήλωσε σήμερα ότι συζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα του Κασιδιάρη, με ανάληψη της προεδρίας από μεριάς του πρώην αντιεισαγγελέα. Ωστόσο, όπως ανέφερε επειδή «υπήρξε σχέδιο συνομωτικό» στο οποίο συμμετείχαν «πρώτης γραμμής κυβερνητικά στελέχη… περιμέναμε πως θα εξελιχθεί το σχέδιο αυτό».


Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το κόμμα του Κασιδιάρη δεν μπορεί να συγχέεται με τη Χρυσή Αυγή γιατί πρόκειται για κόμμα που ιδρύθηκε το 2020 και πρέπει να κρίνεται για τα χρόνια που υφίσταται. Παράλληλα, αντέτεινε ότι «σήμερα σημαίνοντα κυβερνητικά στελέχη υπήρξαν κομμουνιστές».


Η τελική απόφαση του Ηλία Κασιδιάρη για τις εκλογές

Επίσης, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος σχολίασε ότι υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τον Ηλία Κασιδιάρη, καθώς δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος πρέπει να θεωρείται αθώος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ούτε το κόμμα «Έλληνες» θα συμμετέχει σε αυτές, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία «φάρσα».

Τέλος, πρόσθεσε ότι αποκλείεται να συμμετέχουν υποψήφιοι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο «ΕΑΝ».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.