Διέρρευσε: Η ατάκα του Γεωργούλη για την υπόθεση του που δείχνει πολλά

Ανατροπή μεγατόνων στην υπόθεση Γεωργούλη

Η... προφητική ατάκα

Ολα δείχνουν πως έπονται πολλά ακόμη επεισόδια στο «σίριαλ» με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες για άγριο ξυλοδαρμό και βιασμό που έκανε εναντίον του η νομική σύμβουλος της Κομισιόν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου, ενώ μετά την άρση της ασυλίας θα υπάρξει ακρόαση σε επίπεδο δικαστηρίου, όπου ο Αλέξης Γεωργούλης θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.


Η… προφητική ατάκα

Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται όμως πως φοβόταν εδώ και τρία χρόνια πως θα διαρρεύσει κάτι γι αυτόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ». Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, σε συνάντηση που είχε ο Αλέξης Γεωργούλης σε καφετέρια στο Κολωνάκι στις αρχές του 2020 με Ελληνίδα, η οποία διαπρέπει εδώ και χρόνια σε σημαίνουσες θέσεις του Ευρωκοινοβουλίου, της εκμυστηρεύθηκε ότι είναι πιθανόν «να ακουστούν φήμες για εκείνον και διάφορες γυναίκες». Η εφημερίδα επικαλείται ως πηγή, πρόσωπο που είχε παρευρεθεί στη συνάντηση.


Βόζενμπεργκ: Η καταγγέλλουσα κρυβόταν επί 6 μήνες για να μην φανούν τα σημάδια

Την ίδια ώρα σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζενμπεργκ για την υπόθεση Γεωργούλη, καθώς ανέφερε ότι ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη η 38χρονη καταγγέλλουσα που επί έξι μήνες κρυβόταν από όλους στην προσπάθεια της να μην γίνει γνωστό και αναστατώσει τους γονείς της.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας τα θέματα που διαχειριζόταν στη διάρκεια της θητείας του ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως για τον πολιτισμό και την ελευθερία του Τύπου θα περάσουν στα χέρια άλλου ευρωβουλευτή, καθώς ο ίδιος δεν είναι πλέον μέλος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα εμφανιστεί στις επόμενες συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Θα τον καταγγείλει και δεύτερη γυναίκα;

Η «Μπαμ» δημοσιεύει και νέα στοιχεία για τη δεύτερη γυναίκα, που πιθανώς να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική παρενόχληση. Η γυναίκα εργαζόταν στο γραφείο του Ευρωβουλευτή από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020 και φέρεται να είχε τον ρόλο της φωτογράφου σε συνεντεύξεις του σε διεθνή ΜΜΕ.

Από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα, εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει έρθει ήδη σε επαφή με δύο δικηγόρους στην Ελλάδα, προκειμένου να δει αν μπορεί και η ίδια να καταθέσει επίσημη καταγγελία. Ωστόσο, φέρεται να είναι τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα στην υπόθεση της καταγγέλλουσας, Ελένης Χρονοπούλου, της οποίας διέρρευσαν τα προσωπικά στοιχεία και φοβάται ότι θα συμβεί το ίδιο και με εκείνη.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.