Ηχηρό «όχι» στην κυβέρνηση για τη Ράνια Τζίμα…

Τους ξετίναξε on air: Οι 4 λέξεις της Ράνιας Τζίμα που άφησαν άφωνο τον υπουργό

«Πόρτα» για τα... μάτια της Ράνιας!

Η Ράνια Τζίμα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τις ερωτήσεις και τις αντιδράσεις που κάνει στους πολιτικούς αρχηγούς να έχουν γίνει viral.

Φαίνεται όμως πως αυτή η στάση της ενδεχομένως ενόχλησε το κυβερνητικό επιτελείο… Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», ενώ αρχικά είχε συμφωνηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δώσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, την Τρίτη 9 Μαΐου, λίγο μετά ζητήθηκε αλλαγή.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα: «Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, χθες το πρωθυπουργικό γραφείο ζήτησε αλλαγή ημέρας της συνέντευξης, από Τρίτη 9 να μεταφερθεί Παρασκευή 12 Μάϊου. Δεν ξέρω γιατί, δεν ξέρω αν δεν έβγαινε ξαφνικά το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη, ξέρω όμως ότι το δελτίο της Τρίτης το παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα ενώ το δελτίο της Παρασκευής η Κατερίνα Παναγοπούλου. Λέτε να έπαιξε ρόλο; Μήπως θα ένιωθε πιο ασφαλής ο κύριος πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο περιβάλλον;».

«Πόρτα» για τα… μάτια της Ράνιας Τζίμα

Προσθέτει μάλιστα ότι «το Mega αρνήθηκε την αλλαγή και έριξε πόρτα στον κ. Μητσοτάκη. Ευχαριστούμε για την προτίμηση, αλλά η συνέντευξη δεν θα γίνει όπως θέλετε εσείς, ήταν κατά κάποιο τρόπο η απάντηση. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια του κεντρικού μας δελτίου. Και σωστά έπραξε το κανάλι. Αλλιώς θα έδινε το δικαίωμα στο Μαξίμου να παίζει ρόλο αρχισυντάκτη. Πράγμα το οποίο, βέβαια, το κάνει κατά κόρον με τα ΜΜΕ την τελευταία τετραετία».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.