Σκάνδαλο στο παλάτι: Η κοσμική κυρία με την οποία φέρεται να απάτησε την Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Σκάνδαλο στο παλάτι: Η κοσμική κυρία με την οποία φέρεται να απάτησε την Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Σκάνδαλο στο παλάτι!

Μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον όπου βρεθούν δημόσια να χαμογελούν και να κρατιούνται χέρι – χέρι, αλλά η σχέση τους δοκιμάζεται.

Λίγες ημέρες πριν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο βασιλικός οίκος των Ουίνσδορ πλήττεται από ένα σκάνδαλο καθώς η φημολογούμενη ερωμένη του πρίγκιπα Ουίλιαμ παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της και αιτία είναι ότι αυτός ανακάλυψε πως η κόρη τους δεν είναι δικό του παιδί!

Οι πρώτες φήμες για εξωσυζυγική σχέση του Ουίλιαμ ξεκίνησαν το 2019, όταν η Κέιτ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις. Τότε είχε γραφτεί πως ο πρίγκιπας είχε ερωμένη τη γειτόνισσά του, τη Βρετανίδα κοσμική Ρόουζ Χάνμπερι. Φέρεται ότι και το παλάτι και η Κέιτ ζήτησαν από τον πρίγκιπα να την απομακρύνει από τον κύκλο των φίλων του.

Η Ρόουζ Χάνμπερι είναι σύζυγος του David George Philip Cholmondeley, 7ου μαρκησίου του Cholmondeley, και ο επίσημος τίτλος της είναι μαρκησία of Cholmondeley. Περιγράφεται ως «γοητευτική κοσμική κυρία» και εργάστηκε ως μοντέλο πριν παντρευτεί τον David το 2009.

Σκάνδαλο στο παλάτι: Η κοσμική κυρία με την οποία φέρεται να απάτησε την Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Η Ρόουζ έχει και η ίδια ισχυρούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, καθώς η γιαγιά της, λαίδη Elizabeth Lambart, φέρεται να ήταν μία από τις παρανύμφους της βασίλισσας στον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζει κοντά στην εξοχική κατοικία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, το Anmer Hall στο Νόρφολκ.

Έχει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παιδί με την ερωμένη του;

Μια πηγή προσκείμενη στο παλάτι Houghton Hall, όπου διαμένει η Ρόουζ Χάνμπερι, φέρεται να αποκάλυψε μια σειρά από σημαντικές λεπτομέρειες που θα δημιουργήσουν μια ακόμη νέα θεωρία φουντώνοντας τις φήμες σχετικά με την απιστία του Ουίλιαμ. Λέγεται ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ άρχισε να βγαίνει κρυφά με τη Ρόουζ Χάνμπερι το 2014 και όχι το 2019 όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως. Υποτίθεται, λοιπόν, ότι άρχισαν να βγαίνουν από το 2014 και εκείνη έμεινε έγκυος στα μέσα του 2015, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη τους λαίδη Iris Marina Aline Cholmondeley τον Μάρτιο του 2016.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.