Φρικτή εξέλιξη στην υπόθεση Γεωργούλη – «Την ξυλοκόπησε τόσο άγρια… »

Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη στους επικριτές του: «Βγάζω λιγότερα ως ευρωβουλευτής»

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την καταγγέλλουσα αφού τη γνωρίζει προσωπικά, ενώ αποκάλυψε πως η γυναίκα για έξι μήνες μετά την επίθεση δεν μπορούσε να δει και να μιλήσει με κανέναν.

Μιλώντας στον Real FM, η κυρία Βόζεμπεργκ αποκάλυψε πως ήταν τόσο βαριά τα χτυπήματα στην γυναίκα που 6 μήνες δεν συναντούσε κανέναν: «Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Τη γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε μένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως, έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει».


Στη συνέχεια η ευρωβουλευτής πρόσθεσε: «Η ίδια ως μία γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση, όχι μόνο παθαίνει ένα σοκ, αλλά παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα. Και με αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελίζα Βόζεμπεργκ είχε τοποθετηθεί σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν στις Βρυξέλλες για τον Αλέξη Γεωργούλη στο MEGA. «Με τον κ. Γεωργούλη δεν συμπέσαμε στις ίδιες επιτροπές. Μπορώ να σας πω ότι υπήρχε μια φήμη για μία καταγγελία, όχι την πολύ σοβαρή της κοπέλας που γνωρίζουμε, για βιασμό και κακοποίηση», είπε η κυρία Βόζεμπεργκ. Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή της ΝΔ, οι καταγγελίες των συνεργατών των ευρωβουλευτών, γίνονται σε ειδική υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου και μέχρι να οδηγηθούν σε Επιτροπή, παραμένουν μυστικές. «Η καταγγελία που ξέρουμε, δεν πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο, πήγε κατευθείαν στη βελγική δικαιοσύνη», εξήγησε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.