Κίνδυνος Κασιδιάρη…

Έλληνες Γ.Τ.Π.: Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός του

Δεν ξεμπερδεύουμε με τον καταδικασμένο Χρυσαυγίτη!

Στις αρχές Μαΐου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η κρίσιμη συνεδρίαση των μελών του τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου σχετικά με την κάθοδο του καταδικασμένου -για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση- Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Και μπορεί όλα να δείχνουν πως οι Ελληνες για την Πατρίδα δεν θα κατέβουν στις εκλογές, όμως ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, φαίνεται πως έχει βρει τη «φόρμουλα» για την κάθοδο των υποστηρικτών του στην εκλογική διαδικασία, η οποία πρόκειται να γίνει μέσω του κόμματος «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου!


Σύμφωνα με το STAR, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου συμφώνησαν στις εκλογές του Μαΐου, που θα γίνουν με το σύστημα της Απλής Αναλογικής, να αντικατασταθεί το κόμμα «Έλληνες» του Κασιδιάρη με το «ΕΑΝ» του Κανελλόπουλου, ο οποίος και έγινε επικεφαλής του πρώτου κόμματος μετά και την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών η οποία και υπερψηφίστηκε στη Βουλή. Μάλιστα, στο κόμμα Κανελλόπουλου που δημιουργήθηκε τον περασμένο Απρίλιο αναμένεται να συμμετάσχουν όλα τα στελέχη του ναζιστή Κασιδιάρη, αλλά δεν θα είναι υποψήφιος ο ίδιος.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Άρειος Πάγος έρχεται αντιμέτωπος με το δίλημμα εάν θα εγκρίνει ή όχι την κάθοδο του «ΕΑΝ» στις ερχόμενες εκλογές, καθώς από τη μία δε συμμετέχει ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά από την άλλη ο Κανελλόπουλος έχει συσχετιστεί με τον καταδικασθέντα, του οποίου και είναι πρόεδρος. Μάλιστα, ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου φαίνεται πως έχει ξεκινήσει διαβουλεύσεις και με άλλα κόμματα για κοινή πορεία στις εκλογές, τα οποία και ιδεολογικά τοποθετούνται δεξιότερα από τη Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.