Άλλοι νόμοι: Αυτή την ποινή επισείει στο Βέλγιο η κατηγορία για τον Αλέξη Γεωργούλη  

Άλλοι νόμοι: Αυτή την ποινή επισείει στο Βέλγιο η κατηγορία για τον Αλέξη Γεωργούλη  

Δύσκολα τα πράγματα για τον ευρωβουλευτή

Νέα στοιχεία ολοένα και βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Μάλιστα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες, τότε ο Ελληνας ευρωβουλευτής απειλείται με φυλάκιση, ποινή που για υπόθεση βιασμού στις Βρυξέλλες δεν είναι εξαγοράσιμη.

Μάλιστα, η Ζέφη Δημαδάμα, μιλώντας στο Mega για την υπόθεση Γεωργούλη και τα στοιχεία που έχει η δικαιοσύνη, σημείωσε ότι «οι βελγικές αρχές είναι αυτές που θα ερευνήσουν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα σοβαρότατα. Οι βελγικές Αρχές κάνουν μια πολύ μεγάλη έρευνα, αν και με καθυστέρηση. Υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα παντού, και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Σε ερώτηση εάν η γυναίκα αυτή όταν έκανε την καταγγελία πήγε μέχρι και στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ζέφη Δημαδάμα απάντησε: «Από αυτά που γνωρίζουμε εμείς, υπάρχουν και κάποια ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν αυτά τα οποία η ίδια καταγγέλλει. Έχουμε αυτή την πληροφόρηση».

Ως 10 χρόνια φυλάκιση η ποινή για βιασμό στο Βέλγιο

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κορογιαννάκης, δικηγόρος Βρυξελλών μίλησε για ασυνήθιστη καθυστέρηση για τα βελγικά δεδομένα. Σημείωσε δε, ότι η δίκη θα γίνει στο Βέλγιο και η ποινή για βιασμό είναι από 5 έως 10 χρόνια. Πρόκειται δε, για ποινές που εκτίονται στη φυλακή και δεν εξαγοράζονται.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.