Αν επιβεβαιωθεί κι αυτό για τον Γεωργούλη…

Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη στους επικριτές του: «Βγάζω λιγότερα ως ευρωβουλευτής»

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τέθηκε ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, μετά από καταγγελία εις βάρος του για παρενόχληση. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο ηθοποιός εκτός κόμματος μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Γεωργούλης υποστηρίζει πως πρόκειται για «καταφανώς ψευδή και συκοφαντική καταγγελία» για «περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν χρόνια», ενώ έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας του. Από την πλευρά της η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, δήλωσε πως υπάρχει αίτημα από τις βελγικές αρχές για άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή.


Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον ευρωβουλευτή πως πρόκειται για μια καταγγελία εκδικητικού τύπου, αφού η καταγγέλλουσα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είχε δεσμό με τον ίδιο προ τριετίας. Ωστόσο, δεν λείπουν οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά της Κουμουνδούρου ότι η καταγγελία έχει βάθος και αφορά και σωματική κακοποίηση.

Υπάρχει και δεύτερη καταγγελία;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους διαδρόμους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κυκλοφορεί η πληροφορία ότι προ διετίας μια ασκούμενη στο Ευρωκοινοβούλιο από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε πως είχε βγει για ποτό με τον Αλέξη Γεωργούλη και την επομένη βρέθηκε κακοποιημένη σωματικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ωστόσο η συγκεκριμένη καταγγελία δεν έχει επιβεβαιωθεί…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.