Ηχητικό Αναγνωστόπουλου: Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε η αστυνομία θα άλλαζε δραματικά την πορεία των ερευνών

Ηχητικό Αναγνωστόπουλου: Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε η αστυνομία θα άλλαζε δραματικά την πορεία των ερευνών

...Κι όμως η ΕΛ.ΑΣ. θα μπορούσε να έχει "κλείδώσει" την υπόθεση πολύ νωρίτερα.

Ανατριχίλα προκαλεί το δήθεν αγωνιώδες τηλεφώνημα του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Αστυνομία, λίγο μετά τη στυγνή δολοφονία της Κάρολαϊν μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Στο ηχητικό απόσπασμα που εξασφάλισε το Mega, ο Αναγνωστόπουλος ακούγεται να ζητά βοήθεια υποκρινόμενος πως βρίσκεται σε πανικό, ενώ η φωνή του δεν ακούγεται καλά επειδή είναι δήθεν «φιμωμένος» από τους ληστές που υποτίθεται ότι εισέβαλλαν σπίτι του.

Αυτό που είναι εμφανές στο συγκεκριμένο απόσπασμα -κι όμως οι αρχές δεν εντόπισαν- είναι πως στα πρώτα δευτερόλεπτα του ηχητικού ο Αναγνωστόπουλος «εμφανίζεται» ως φιμωμένος και η επικοινωνία του με την ΕΛΑΣ είναι ακατανόητη καθώς από το στόμα του βγαίνουν κυρίως κραυγές… διαπιστώνοντας πως η τηλεφωνήτρια δεν τον κατανοεί (κάτι που δυσκολεύει το έργο του), ο συζυγοκτόνος «εμφανίζεται» πιο κατανοητός ειδικά στο σημείο που αναφέρει την περιοχή του εγκλήματος (Γλυκά Νερά).

Είναι ξεκάθαρο πως αν οι αρχές είχαν εντοπίσει την διαφορά στην ομιλία του μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, θα είχαν οδηγηθεί πολλές ημέρες νωρίτερα στην σύλληψή του.