«Μπαμ» Τσίπρα με την Έλενα Ακρίτα…

«Μπαμ» Τσίπρα με την Έλενα Ακρίτα...

Έφτασε η ώρα.

Οι εθνικές εκλογές απέχουν, πια, λίγο περισσότερο από έναν μήνα με τις αντιπαραθέσεις, τα ένθεν κι ένθεν σχέδια, τις δημοσκοπήσεις, το παρασκήνιο και όλα τα συμπαρομαρτούντα να έχουν χτυπήσει κόκκινο, την στιγμή που οι δύο μεγάλοι «μονομάχοι» δίνουν καθημερινή μάχη με στόχο να… κατέβουν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Όπως σας έχουμε αναφέρει πολλάκις στο instanews, η Νέα Δημοκρατία είναι σαφέστατα το πρώτο κόμμα σε προτιμήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δε θα κάνει περίπατο όπως αφήνουν να εννοηθούν οι πλείστες όσες δημοσκοπήσεις- όχι: ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αρκετά κοντά, σε σημείο που να διατηρεί κάποιες (μικρές, είναι η αλήθεια) ελπίδες για την ανατροπή σκηνικού στις δεύτερες εκλογές που θα γίνουν, όπως όλα δείχνουν, μέσα στο καλοκαίρι.

Η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις με ονόματα που έχει στο μπλοκάκι του ο Αλέξης Τσίπρας και, όπως σας είχαμε ενημερώσει μετά την «υπογραφή» Μιθριδάτη, ψήνεται το μπαμ με πολύ μεγάλο όνομα, που έχει τεράστιο ρεύμα στα social media. 

Και το όνομα αυτής (της έκπληξης);

Έλενα Ακρίτα! Η πασίγνωστη δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην πρωθυπουργό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έχει κατατεθεί ήδη πρόταση για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ώρα επίσημο «ΝΑΙ» δεν υπάρχει, όμως η ίδια, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν είναι καθόλου αρνητική σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.