Αλλαγή: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που βγαίνουν μετά το Πάσχα, προκαλώντας πολιτικό σεισμό

Αλλαγή: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που βγαίνουν μετά το Πάσχα, προκαλώντας πολιτικό σεισμό

Τα αποτελέσματα προκαλούν πολιτικό σεισμό

Σε αναβρασμό βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία και μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να μπουν δυναμικά στην προεκλογική «μάχη».

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσεγγίσουν τους νέους που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά προκειμένου να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στις κάλπες.

Και ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αισιόδοξοι πως θα σχηματιστεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή με νίκη τους, οι δημοσκοπήσεις φαίνεται πως τους διαψεύδουν αλλά ταυτόχρονα τους δίνουν… ώθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις δημοσκοπήσεις που θα δουν τη δημοσιότητα μετά το Πάσχα διαπιστώνεται πως κλείνει η «ψαλίδα» με τη ΝΔ. Ομως πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι δεν θα αποφύγουμε επαναπροσφυγή στις κάλπες γιατί, απλούστατα, δεν θα βγαίνουν τα «κουκιά».

Όπως κι αν έχει, στην Κουμουνδούρου περιμένουν ένα ντέρμπι μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν εκτιμούν πως θα αποφασίσουν και αρκετοί από εκείνους που σήμερα δηλώνουν αναποφάσιστοι, ποντάροντας πολλά και στη συμμετοχή των νέων.

Γι’ αυτό και τρέχουν και καμπάνια ενημέρωσης για τους ετεροδημότες, αλλά και για όσους έχουν γεννηθεί το 2006 ότι μπορούν να ψηφίσουν ανεξαρτήτως του πότε ακριβώς γεννήθηκαν εκείνη τη χρονιά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.