«Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

«Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

Προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Προκλητικές δηλώσεις για τα θύματα που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση έκανε ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όπως είπε στη Φαίη Σκορδά & τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή το πρόσφατο ατύχημά του όπου το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες, είναι αντίθετος με το κίνημα ΜΕΤΟΟ. «Εγώ είμαι αντίθετος. Να βγαίνεις μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες να διαφωνούσες τότε. Έκανες την δουλειά σου τότε και τώρα βγαίνεις στην τηλεόραση για να σε ξαναθυμηθούν» είπε και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς.

«Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη, δημόσια μιλάω, όλη η Ελλάδα. Αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο; Τι θα γίνει; Ποιος θα τον αποκαταστήσει; Σαν και αυτόν, πολλούς, διαφωνώ με όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Στο στούντιο της εκπομπής επικράτησε παγωμάρα με τον Γιώργο Λιάγκα να προσπαθεί να αποφορτίσει το κλίμα μιλώντας για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη περισσότερο ως πολιτικό και για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Αναπόφευκτα ωστόσο οι γυναίκες της εκπομπής εξέφρασαν την αγανάκτησή τους και η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά πως περιμένει από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να ανακαλέσει. «Δεν μπορεί ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος», είπε.