Πονοκέφαλος για το e-food: Η νέα εταιρία delivery που ήρθε στην Ελλάδα μεταφέρει είδη σούπερ- μάρκετ σε 15’

Πονοκέφαλος για το e-food: Η νέα εταιρία delivery που ήρθε στην Ελλάδα μεταφέρει είδη σούπερ- μάρκετ σε 15’

Νέοι παίκτες έρχονται στο delivery ειδών super market με τον ανταγωνισμό στη χώρα μας να παίρνει φωτιά.

Μία νέα είσοδος αυτή της αμερικανικής startup Jokr, μια εταιρεία που υπόσχεται να παραδώσει προϊόντα μικρής λιανικής μέσα σε 15 λεπτά ή όπως χαρακτηριστικά λέει πριν «πριν το νερό στην κατσαρόλα προλάβει να «βράσει», φαίνεται πως φέρνει τα πάνω-κάτω στον κλάδο.

Τα πρόσφατα προβλήματα που αντιμετώπισε η Efood πιθανότατα άνοιξαν την όρεξη σε νέους παίκτες!

Η Jokr μάλιστα αναζητά ήδη προσωπικό (διανομείς και πικαδόρους παραγγελιών) για να στελεχώσει την δραστηριότητά της αρχικά στην περιοχή της Αττικής.

Πέρα από Jokr, την εμφάνισή της ετοιμάζεται να κάνει και η gojet μια νεοφυής επιχείρηση που φιλοδοξεί να καινοτομήσει στην διανομή ειδών μικρής λιανικής. Η Jet είναι δημιούργημα Έλληνα επιχειρηματία, υπόσχεται και αυτή παράδοση εντός 15 λεπτών με την βοήθεια πολυάριθμων dark stores και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «έρχεται σύντομα» αρχικά στην Αθήνα. Για το λόγο αυτό μάλιστα ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού.

Οι εφαρμογές παραγγελίας και παράδοσης ειδών μικρής λιανικής αποτελούν ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο, κυρίως χάρη στην εξοικείωση χρήσης τους που έφερε η πανδημία… Μένει να δούμε πως θα διαμορφωθεί το τοπίο τους επόμενους μήνες.