Η ανεξήγητη κίνηση Αντώναρου που προκάλεσε σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ 

Η ανεξήγητη κίνηση Αντώναρου που προκάλεσε σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ 

Στην Κουμουνδούρου έπαθαν... εγκεφαλικά

Η μεταγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου στον ΣΥΡΙΖΑ και η υποψηφιότητα του με το κόμμα στην Ανατολική Αττική στις προσέχεις εκλογές πυροδότησε την πολιτική βόμβα των ημερών.

Ο κ. Αντώναρος, διατέλεσε για χρόνια μέλος της ΝΔ ενώ ήταν και κυβερνητικός εκπρόσωπος την τελευταία περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Ομως στις εκλογές του 2023 κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

Και ενώ δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί το όνομά του, προκάλεσε… σοκ στα στελέχη της Κουμουνδούρου με μία ανεξήγητη κίνησή του!

Συγκεκριμένα, έδωσε συνέντευξη στον RealFM και τον Νίκο Χατζηνικολάου και χαρακτήρισε «απολειφάδι» της πολιτικής ζωής το ΠΑΣΟΚ. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η συγκεκριμένη τοποθέτηση καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι για πολλούς ΣΥΡΙΖΑίους εν δυνάμει μελλοντικός κυβερνητικός εταίρος τους.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, μετά τη συνέντευξη έγινε ο κακός χαμός στο διαδίκτυο και έσπασαν τα τηλέφωνα. Ο τελευταίος εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή προσπάθησε να διασκεδάσει την όλη κατάσταση υπερθεματίζοντας την πολιτική για εδραίωση της Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.