Εύα Καϊλή, ώρα μηδέν…

Δικηγόρος του διαβόλου: Με αυτή την κίνηση ματ βγάζει την Καϊλή απ’ τη φυλακή

Τι θα συμβεί με την τελευταία εμπλεκόμενη στο QatarGate που βρίσκεται ακόμα στη φυλακή;

Ο Bέλγος δικηγόρος της Εύας Καϊλή ανακοίνωσε πως – μαζί με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο – θα ζητήσουν την Μεγάλη Πέμπτη την αποφυλάκιση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σε περίπτωση που η Εύα Καϊλή αφεθεί ελεύθερη -προσωρινά- από το Προδικαστικό Συμβούλιο σημαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ότι όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η μεγάλη δίκη αλλά και ότι έχει αποδεχθεί την εμπλοκή της στο σκάνδαλο, όπως έκαναν αντίστοιχα ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της οργάνωσης, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, οι οποίοι και αφέθηκαν ελεύθεροι με ηλεκτρονική επιτήρηση, κοινώς με βραχιολάκι. Το γεγονός ότι παραμένει στη φυλακή Χάρεν γίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, για να μην αλλοιωθούν στοιχεία.


Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρκ Ταραμπέλα και η Εύα Καίλή είναι τα δύο πρόσωπα στο σκάνδαλο, τα οποία και έχουν δηλώσει αθώα. Η αποφυλάκιση του Ταραμπέλα, όμως, ο οποίος δηλώνει αθώος έγινε πιθανότατα, γιατί οι Αρχές του Βελγίου εικάζουν ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία τόσο σε βάρος του, όσο και σε βάρος της Ελληνίδας Ευρωβουλευτού. Οπότε το να ληφθεί η απόφαση για την αποφυλάκισή της την ερχόμενη Πέμπτη (13/4), σημαίνει ότι δε χρειάζεται να κάνει συμφωνία για να «δώσει» άλλα ονόματα στις Αρχές, αλλά ότι υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.