Status – ντροπή: Η ανάρτηση Ψαριανού για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα που έφερε την πληρωμένη απάντηση της

Status - ντροπή: Η ανάρτηση Ψαριανού για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα που έφερε την πληρωμένη απάντηση της

Τα σεξιστικά σχόλια και η «πληρωμένη» απάντηση

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο διορισμένος ως μετακλητός συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Ελλάδας, Παναγιώτη Πικραμμένου, δεν φαίνεται πως ασχολείται με το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος που υποστηρίζει αλλά τα… κιλά της Δανάης Μπάρκα!

Σε μία σεξιστική ανάρτηση, ο Γρηγόρης Ψαριανός τα βάζει με τη Δανάη Μπάρκα που φωτογραφίζεται με μαγιό, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για το… περιεχόμενό της. Η ανάρτησή του: «Καλησπέρα. Επειδή κάποιοι και κάποιες δεν το αντιλαμβάνονται ΔΕΝ υπάρχει κανένα θέμα με τα παραπάνω κιλά στο σώμα. Τα ελάχιστα γραμμάρια σε περιεχόμενο είναι σοβαρό ζήτημα…».

Status - ντροπή: Η ανάρτηση Ψαριανού για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα που έφερε την πληρωμένη απάντηση της

Πληρωμένη απάντηση χωρίς να χάνει το χιούμορ της έδωσε η Δανάη Μπάρκα στα -αν μη τι άλλο- μικροπρεπή και σεξιστικά σχόλια του Γρηγόρη Ψαριανού.

«Μάλλον όταν ανοίγει ο καιρός, έρχεται η “εποχή” μου, αλλά καθόλου η αποχή μου. Πριν λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι ένας άνθρωπος που περιοδεύει από κόμματα και απόψεις τα τελευταία χρόνια έκανε κάποια σχόλια ειρωνικού χαρακτήρα στο Twitter για εμένα τις προηγούμενες ημέρες» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μέσα από το Instagram της.

«Δεν το παρακολούθησα. Επίσης, μάλλον έχει “κατέβει” η συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά το in.gr φρόντισε να τα πει, καλύτερα από ότι θα τα έλεγα εγώ. Μήπως πρέπει να βγάλω μια συλλογή μαγιό, αφού αρέσει στους κυρίους από τον πολιτικό κόσμο να με βλέπουν έτσι;»

Status - ντροπή: Η ανάρτηση Ψαριανού για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα που έφερε την πληρωμένη απάντηση της Status - ντροπή: Η ανάρτηση Ψαριανού για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα που έφερε την πληρωμένη απάντηση της

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.