Μαντλίν ΜακΚαν: Σοκαριστική αποκάλυψη για την 21χρονη Πολωνή που ισχυριζόταν ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι

Μικρή Μαντλίν: Έτσι κλείνει η υπόθεση της εξαφάνισής της

Τι συμβαίνει με την Τζούλια Βέντελ;

Η Τζούλια Βέντελ όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν ισχυριζόταν πως ήταν η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚαν. Εχοντας ανοίξει μέχρι και λογαριασμό στο Instagram για να συγκρίνει μέχρι και… σημάδια στο πρόσωπό της με το κοριτσάκι, η 21χρονη διαπιστώθηκε πως λέει ψέματα αφού το τεστ DNA έδειξε ότι δεν είναι η Μαντλίν.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε ερωτήματα όσον αφορά την ψυχική υγεία της 21χρονης Πολωνής. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βέντελ «υιοθετεί» την ταυτότητα ενός εξαφανισμένου παιδιού. Παλιά συμμαθήτρια της Τζούλια δήλωσε πως η ψεύτικη Μαντλίν, είχε ξεκινήσει από τα μέσα της εφηβείας της να δηλώνει πως στην πραγματικότητα είναι ένα παιδί το οποίο έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια στη Πολωνία.

Μαντλίν ΜακΚαν: Σοκαριστική αποκάλυψη για την 21χρονη Πολωνή που ισχυριζόταν ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι

Παράλληλα είχε επικοινωνήσει δύο φορές με μια πολωνική οργάνωση για να δηλώσει πως είναι εξαφανισμένο παιδί. Την πρώτη φορά είχε καταθέσει πως είναι η Inga Gehricke μια Γερμανίδα η οποία είχε εξαφανιστεί σε ηλικία 5 χρονών το 2015 από το Stendal της Γερμανίας, θεωρία που απορρίφθηκε λόγω της μεγάλης ηλικιακής διαφοράς. Λίγο αργότερα προσέγγισε ξανά την οργάνωση αναφέροντας πως είναι η Acacia Bishop, μια Αμερικανίδα που σε ηλικία 19 μηνών εξαφανίστηκε από την Utah της Αμερικής το 2003 και αυτή η θεωρία της όμως κατέρρευσε.


Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της Τζούλια είναι σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα της Ντορότα και ο πατριός της Πιότρ, έκαναν τα πάντα προκειμένου να παράσχουν στο παιδί τους την καλύτερη δυνατή ζωή. «Η μητέρα έλεγε σ’ όλους πως η κόρη της έχει ψυχικά προβλήματα. Της έλεγε να σταματήσει να λέει ψέματα και να διαδίδει αυτές τις θεωρίες. Όμως η Τζούλια έλεγε πως δεν πιστεύει ότι η Ντορότα είναι μητέρα της» δηλώνει φίλη της μητέρας.

Σύμφωνα με την συμμαθήτρια της κοπέλας, η κατάσταση εκτροχιάστηκε πλήρως όταν η 21χρονη σύναψε σχέση μ’ έναν τοξικοεξαρτημένο. «Ήταν πολύ λυπηρό το να βλέπεις το πόσο την αγαπούσε η Ντορότα. Ήθελε το καλύτερο για εκείνη. Επαναστάτησε, άφησε το σπίτι και έκανε σχέση με έναν εξαρτημένο στα ναρκωτικά. Αυτό δεν την βοήθησε» περιγράφει η κοπέλα για τα όσα έγιναν την περίοδο της εφηβείας της Τζούλια.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.