Δεν βάζει μυαλό: Η εντυπωσιακή δικηγόρος με την οποία απάτησε ο Πικέ την Κλάρα Κία

Δεν βάζει μυαλό: Η εντυπωσιακή δικηγόρος με την οποία απάτησε ο Πικέ την Κλάρα Κία

Νέα μπλεξίματα για τον ποδοσφαιριστή

Ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ από τη Σακίρα έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο, καθώς, μετά την είδηση πως ο Πικέ απάτησε τη Σακίρα, δεν έμεινε τίποτα άλλο κρυφό! Από τη μία, η Σακίρα αναφερόταν στην ερωμένη του Πικέ, Κλάρα Κία, στο νέο της τραγούδι ως «φθηνό ρολόι Κάσιο», και από την άλλη, ο Πικέ ανακοίνωσε μετά πως υπέγραψε συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία ρολογιών, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα σχόλια της Σακίρα ήταν πικρόχολα.

Τώρα όμως τα νέα δεν είναι καλά για τον ποδοσφαιριστή. Και αυτό διότι η Κλάρα Κία φέρεται να τον απάτησε με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το barcauniversal.com, το νέο ερωτικό τρίγωνο ίσως είναι και… «τετράγωνο». Η σχέση της Κία με τον Γκουαρντιόλα έγινε, γιατί η ίδια ήθελε να εκδικηθεί τον Πικέ, αφού είχε ακουστεί πως ο ποδοσφαιριστής είχε συνευρεθεί πίσω από την πλάτη της με μια εντυπωσιακή νεαρή δικηγόρο. Φαίνεται πως ο Πικέ δεν έβαλε καθόλου μυαλό και είναι… σεσημασμένος για τις απάτες του.

Ωστόσο, στις δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού Κία – Πικέ, δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους, ούτε και στις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Γεννηθήκαμε για να κάνουμε ό,τι θέλουμε»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε στον Gerard Romero για την εμμονή του κόσμου με τη «έγκριση» και την ανάγκη για μια πιο γενναία και πιο ανοιχτόμυαλη γενιά, δείχνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το «τι θα πει ο κόσμος».

«Άνθρωποι 15, 18, 30 ετών που ψάχνουν την έγκριση των άλλων για να κάνουν αυτό που θέλουν… Σε τι είδους κόσμο ζούμε; Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι άνθρωποι απλά δεν το καταλαβαίνουν».

Επίσης, αναφέρθηκε στην προσοχή των μέσων ενημέρωσης στην προσωπική του ζωή και υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να ζει τη ζωή του με τους δικούς του κανόνες.

«Γεννηθήκαμε για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν δε συμφωνούν, δε με νοιάζει. Αν είσαι διάσημος, προσπαθούν να βρουν ελαττώματα σε σένα. Αν είσαι επιτυχημένος, είναι επειδή έχεις πολλά χρήματα. Αν δεν είσαι επιτυχημένος, είσαι αποτυχημένος. Είναι πάντα το ίδιο. Ζήσε τη ζωή σου».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.