Ποια συνεργασία μετεκλογικά; Φουλ «επίθεση» του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

Ποια συνεργασία μετεκλογικά; Φουλ «επίθεση» του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

Βγήκαν... μαχαίρια.

Ήταν, στα χαρτιά, ένα από τα πιο πιθανά σενάρια μετά το πέρας των εκλογών: σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερνε να είναι το πρώτο κόμμα, τότε οι πιθανότητες συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ έμοιαζαν εξαιρετικά αυξημένες, με στόχο το να «συμπληρωθεί» το ποσοστό που απαιτείται για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη διαμήνυε δεξιά κι αριστερά πως μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν προτίθεται με τίποτα να συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία, ενώ άφηνε να εννοηθεί πως ήταν πολύ πιο ανοιχτός σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά, όμως, η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε τη μεγάλη έκπληξη και όλα ανατράπηκαν!

Ο κ. Αντώναρος δεν… έκατσε πάρα πολύ καλά στο ΠΑΣΟΚ, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα λάθη, δεν μπορούν να είναι οι πρωταγωνιστές των λύσεων. Με ποια αξιοπιστία όμως θα φέρει εις πέρας τις γενναίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, όταν ο κ. Τσίπρας εναντιώθηκε σε όλες τις σημαντικές τομές που το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε υπό τις πλέον δύσκολες συνθήκες, όπως η Διαύγεια, το opengov και ο νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας;», διερωτάται το κόμμα όταν «εντάσσει, επιπλέον, στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, μη παρεκκλίνοντας ούτε γραμμή από το δόγμα της απενοχοποίησης του Κώστα Καραμανλή, που υπηρετεί όλα τα χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η πλευρά Ανδρουλάκη κάτι που σημαίνει πως η συνεργασία απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.

Μέχρι, τουλάχιστον, αποδείξεως του εναντίου…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.