«Το ξέρω, αποτελώ στόχο»: Απάντηση Άδωνι… (Vid)

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη Novartis

Όλα για όλα εν όψει των εκλογών.

Αποτελεί, χρόνια τώρα, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Εμφανίζεται επί μονίμου βάσεως σε όλα τα κανάλια της γαλανόλευκης επικράτειας, έχοντας φανατικούς υποστηρικτές μα και πληθώρα φανατικών «πολέμιων».

Ο λόγος, φυσικά, για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Έπειτα από την τελευταία δημοσκόπηση που δείχνει πολλά, πάρα πολλά, οι πολιτικές μηχανές ζεσταίνονται στο φουλ, με τα επιτελεία όλων των κομμάτων να δουλεύουν αδιαλείπτως με στόχο το καλύτερο δυνατό ποσοστό στις επερχόμενες εκλογές.Φυσικά, πέραν των κομμάτων, υπάρχουν και οι υποψήφιοι βουλευτές που δίνουν τον δικό τους αγώνα, με στόχο να «μπουν» και οι ίδιοι στην Βουλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό του… σερί (εκλέγεται σταθερά από το 2007 έως και σήμερα) και γι’ αυτό το πρώτο ου προεκλογικό σποτ βγήκε στον «αέρα».

Σ’ αυτό, βλέπουμε δύο κόκκινες κουκκίδες να τον σημαδεύουν, με τον ίδιο να τις κοιτάζει και να δηλώνει πως το γνωρίζει ότι αποτελεί στόχο των… πάντων. «Όσο με στοχοποιούν όμως, τόσο παίρνω δύναμη», λέει με νόημα κι εν συνεχεία κάνει αναφορά στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης και ειδικά του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει το Καλάθι του Νοικοκυριού.

Δείτε παρακάτω το σποτάκι που ήδη σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα social media:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.