Το λευκό βαν: Το στοιχείο-κλειδί που οδηγεί τις αρχές στον εκτελεστή του Καραϊβάζ (Vid)

«Δεν συμφέρει κανέναν να εξιχνιαστεί ο φόνος»: Το βίντεο με την ανατριχιαστικά προφητική ατάκα Καραϊβάζ (Vid)

Σφίγγει ο κλοιός...

Δύο χρόνια μετά την στυγερή δολοφονία του γνωστού αστυνομικού συντάκτη έξω από το σπίτι του (μέρα μεσημέρι, μάλιστα…), οι εξελίξεις για τον εντοπισμό των δραστών είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Κι αυτό γιατί η αστυνομία έχει συλλέξει σημαντικά στοιχεία που κρίνονται κομβικά για την εύρεση του εκτελεστή του Γιώργου Καραϊβάζ.

Πιο συγκεκριμένα, η ειδοποιός διαφορά εν συγκρίσει με τις προηγούμενες φορές έχει να κάνει πως γίνεται λόγος για ένα λευκό βαν, το οποίο εντοπίζεται στις κάμερες ασφαλείας να κινείται σε κομμάτι της διαδρομής που πιθανόν να ακολούθησαν οι δράστες με το μαύρο σκούτερ, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι το κρησφύγετό τους βρίσκεται στη Νίκαια.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ η χήρα του δημοσιογράφου, Στάθα Αλεξανδροπούλου, εξέφρασε γι’ ακόμα μία φορά την πίστη της στους Έλληνες αξιωματικούς και δήλωσε πεπεισμένη πως η υπόθεση θα εξιχνιαστεί.

«Ο Γιώργος δεν είχε με κανέναν προσωπικά, είναι καθαρά ότι είναι λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας και με την αστυνομία που έχω μιλήσει αυτό θεωρούν ότι είναι. 

Πριν ένα μήνα η συγκάτοικος από τον πρώτο όροφο η οποία καπνίζει και έχει μικρά παιδάκια και καπνίζει στο μπαλκόνι είδε έναν κοντό μελαχρινό άνθρωπο ο οποίος ήταν πίσω από το τζιπ και στη συνέχεια τον παρακολούθησε και είδε ότι ήταν και προς τα κουδούνια μας και όταν του το είπα, κάποιο κλεφτρόνι μου λέει θα είναι. Δεν υπήρχε κάτι που τον απασχολούσε, δεν φοβόταν για κάτι», είπε η κ. Αλεξανδροπούλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο σύζυγός της δεν είχε δεχτεί απειλές κατά της ζωής του από κανέναν.






Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.