Μένιος Φουρθιώτης: Ο απλός τρόπος για να εμφανιστεί στην τηλεόραση χωρίς να σπάσει την απαγόρευση

Κούγιας: Ουδεμία ανάμειξη ο Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε με τον περιοριστικό όρο να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση. Mπορεί να «σπάσει» την απαγόρευση;

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε με τον περιοριστικό όρο να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση. Mπορεί να «σπάσει» την απαγόρευση;

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με διάταξη του ανακριτή, ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε, αφού πρώτα κατέβαλε 30.000 ευρώ ως εγγύηση ενώ παράλληλα του τέθηκαν και συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα, ενώ του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα. Παράλληλα, στον Μένιο Φουρθιώτη απαγορεύεται να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, επίσης με διάταξη του ανακριτή.  Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με κατάγματα σε ισχίο και σε σπονδυλική στήλη, ενώ φέρει μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματός του.

Και ενώ ο ανακριτής του απαγόρευσε να εμφανίζεται στην τηλεόραση, ο Μένιος Φουρθιώτης μπορεί να… εμφανιστεί! Ο πιο απλός τρόπος είναι να συνεννοηθεί με τους ανθρώπους κάποιας εκπομπής, να τους δώσει όλα τα στοιχεία που ο ίδιος επιθυμεί για να στηρίξει την αθωότητα του και να τους ζητήσει να τα παρουσιάσουν ως θέσεις Φουρθιώτη, χωρίς να χρειαστεί ο ίδιος να βγει στο πάνελ της εκπομπής για να τα πει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.