Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις: Ακόμα πιο βαθιά στο «σκοτάδι» η Εύα Καϊλή

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις: Ακόμα πιο βαθιά στο «σκοτάδι» η Εύα Καϊλή

Δυσοίωνες οι εξελίξεις για την ευρωβουλευτή

Αντίκτυπο στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, στο QatarGate θα έχει η υφ’ όρων αποφυλάκιση του Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος αναμένεται να κάνει Πάσχα με την οικογένειά του, ενώ η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παραμένει φυλακισμένη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ από τις Βρυξέλλες ο φερόμενος ως εγκέφαλος του Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι, αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του με βραχιολάκι πιθανότατα αύριο, που είναι Μεγάλη Παρασκευή για τους Καθολικούς, κι έτσι θα κάνει Πάσχα με την σύζυγό του, για την οποία ο βελγικός Τύπος αναφέρει ότι έχει ήδη φτάσει στις Βρυξέλλες.


Η συγκεκριμένη εξέλιξη ωστόσο έχει εξοργίσει τον Βέλγο συνήγορο της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, σχετικά με την βελγική δικαιοσύνη. Ο Μαρί είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Απριλίου, Μεγάλη Πέμπτη για την Ελλάδα, στην ακρόαση της πελάτισσάς του, θα είναι σκληρός και προκλητικός, απέναντι στο προδικαστικό συμβούλιο.

Μέχρι στιγμής στο πλαίσιο του QatarGate έχουν αποφυλακιστεί ο Παντσέρι και ο σύζυγος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ενώ οι ευρωβουλευτές Καϊλή και Ταραμπέλα, παραμένουν στην φυλακή. Οι εξελίξεις για την Εύα Καϊλή είναι δυσοίωνες και φαίνεται πως δεν θα αποφυλακιστεί σύντομα…


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.