Κυρία Τσαπανίδου, λέγεται κάτι τέτοιο για την προπαγάνδα;

Τέλος η Πόπη Τσαπανίδου από την «Alter Ego»

Οι δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου και το... φάουλ

Η νίκη στις εκλογές 2023 θα μας ικανοποιήσει, θα χάσουμε αν έχει παραπλανηθεί ο κόσμος, τόνισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου διευκρινίζοντας ότι εκφράζει την προσωπική της άποψη.

«Θα σας πω την προσωπική μου άποψη, αυτή τη στιγμή ας πούμε ότι βγαίνω από το ρούχο της εκπροσώπου… νομίζω ότι η νίκη θα μας ικανοποιήσει, και η ήττα, ακόμα και με μια μικρή διαφορά εμένα προσωπικά θα με στενοχωρήσει, γιατί θα διαπιστώσω ότι θα έχει γίνει πραγματικά πολύ συστηματική δουλειά προπαγάνδας από την πλευρά της κυβέρνησης να φοβηθεί ο κόσμος, να αμφισβητηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΚΑΙ.

Στην ερώτηση «αν χάσετε θα χάσετε γιατί ο κόσμος θα έχει παραπλανηθεί;» Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ναι, γιατί είναι τόσο κάλο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ… «Η προπαγάνδα καμιά φορά πετυχαίνει τον σκοπό της, αυτό δεν τιμά την κυβέρνηση που ρίχνει τόση λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ επί τόσο πολύ καιρό. Άλλα νομίζω ότι ο κόσμος που έχει βγει στο δρόμο, κατεβαίνει σε διαδηλώσεις, νιώθει την ανάσα του να του κόβεται από ένα κράτος που δεν τον αγκαλιάζει είναι απέναντι του, είναι περίπλοκο και αντιμετωπίζει φιλικά μόνο τους λίγους καταλαβαίνει παρά πολύ καλά ότι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάρει μια ανάσα και να περάσει σε μια καλύτερη μέρα» επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δήλωση… φάουλ

Ωστόσο αυτή η δήλωση είναι… φάουλ διότι ο ελληνικός λαός ψηφίζει και επιλέγει ο ίδιος ποιον θέλει να τον κυβερνήσει. Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι απόλυτα σεβαστό από όλους και καλό είναι να μην βρίσκουμε δικαιολογίες σε περίπτωση ήττας. Το κάθε κόμμα όταν χάνει τις εκλογές καλό είναι να εξετάζει τι δεν πήγε όπως επιθυμούσαν τα στελέχη του και να βρει τη «χρυσή συνταγή» για να κερδίσει τις εκλογές. Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, αν και εφόσον ηττηθεί στις εκλογές, δεν μπορεί να ριχτεί όλο το φταίξιμο στην προπαγάνδα διότι σίγουρα θα έχει ευθύνη για το γεγονός ότι δεν το επέλεξε η πλειοψηφία.


Για τις δημοσκοπήσεις σχολίασε ότι είναι ένα εργαλείο που οι ίδιοι οι δημοσκόποι θέτουν σε μια ανοιχτή κουβέντα στον κόσμο όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κοινωνία, και βλέπει την απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο. Εκτίμησε στο πλαίσιο αυτό, ότι οι δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση που πηγαίνουν στη δεξαμενή των αναποφάσιστων θα έρθουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.