Ανατροπή με τον «Ξανθό Μάγο»: Τι κατέθεσε γείτονάς του που ήταν μπροστά στο περιστατικό και το είδε

Ανατροπή με τον «Ξανθό Μάγο»: Τι κατέθεσε γείτονάς του που ήταν μπροστά στο περιστατικό και το είδε

Οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου για βιασμό της βαφτισιμιάς του

Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του ο «ξανθός μάγος», τονίζοντας ότι το κορίτσι το έκανε για εκδίκηση, επειδή δεν του έδωσε λεφτά για ναρκωτικά.

«Εμείς δεν είχαμε επαφές με το παιδί αυτό, χρόνια ολόκληρα, μόνο σε γενέθλια ή καμιά γιορτή. Μια μέρα ήρθαν στο σπίτι η μαμά της και ο μπαμπάς της αναστατωμένοι. Κλαίγανε, “τι θα κάνουμε”, “το κορίτσι τρελάθηκε”. Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να βοηθήσουμε και εμείς. Γιατί κι εγώ 406 ευρώ παίρνω σύνταξη. Τους ψωνίσαμε για το σπίτι, γιατί ο κουμπάρος αυτός έλεγε “να το ψυγείο είναι άδειο”», αφηγείται ο «ξανθός μάγος», μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Παράλληλα, αναφέρει: «Μια μέρα ήρθε στο μαγαζί στη γυναίκα μου (σ.σ η ανήλικη) και είπε “να τα παιδιά που κάνουμε παρέα έχουν κινητά, εγώ έχω ένα παλιό του μπαμπά μου, αν μπορείτε να μου πάρετε ένα κινητό”». Ακόμα, ο «ξανθός μάγος» συνεχίζει: «Μια ημέρα ήρθε στο μαγαζί και είπε ότι της κλέψανε το κινητό, ενώ εμείς μάθαμε ότι το είχε πουλήσει σε έναν Αλβανό, την ίδια μέρα».


Όπως ισχυρίζεται ο «ξανθός μάγος» εκείνη την περίοδο ο πατέρας του φερόμενου θύματος τού είχε ζητήσει 2.000 ευρώ όμως δεν τα διέθετε. Η ανήλικη απευθύνθηκε τότε στον κατηγορούμενο λέγοντας ότι έχει έναν φίλο και ζήτησε αντίστοιχο ποσό για να πάρουν ουσίες και να κρατήσουν χρήματα και για τους ίδιους.

Ο μάρτυρας κρεοπώλης

«Το άλλο βράδυ έρχεται εκεί στο παράθυρο και με έντονο τόνο που πρώτη φορά μου μίλησε έτσι έντονα είπε ότι αν δεν μου δώσεις τα 2 χιλιάρικα θα πάω στην αστυνομία και θα πω ότι μου έβαλες χάπια στο ποτό και ασέλγησες και έκανες και τα δικά της», αναφέρει ο κατηγορούμενος και συνεχίζει: «Εκείνη την ώρα έβγαινε ο κρεοπώλης να πετάξει τα σκουπίδια και είδε και άκουσε το σκηνικό αυτό και τής λέει: “δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι”. Λέει θα μπω και μάρτυρας και μπήκε μάρτυρας και είπε ότι άκουσε και είδε αυτό το σκηνικό».


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.