Τον έπιασαν μαζί με τον dealer του: Ο γνωστός τραγουδιστής που συνελήφθη για κοκαϊνη

Τον έπιασαν μαζί με τον dealer του: Ο γνωστός τραγουδιστής που συνελήφθη για κοκαϊνη

Ο εν λόγω τραγουδιστής - που έχει γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice- τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη.

Στη σύλληψη γνωστού από συμμετοχή του σε τηλεοπτικό reality τραγουδιστή προχώρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου αστυνομικοί έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, λίγη ώρα αφότου ο dealer του, άφηνε 17 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητό του.

Εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το κόκκινο αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν στο όνομα της.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί έξω από νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη, είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν ένα γερμανικό πολυτελές αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι. Οι ίδιοι είχαν παρκάρει το δικό τους αυτοκίνητο λίγο στενά πιο δίπλα.

Στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν κλέφτες όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο γνωστός τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για να τα αφήσουν.

Ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.