Ώρα Ανδρουλάκη…

Έτοιμος να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ρυθμιστής το ΠΑΣΟΚ

Να προχωρήσει γρήγορα η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, ζήτησε ο πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο με τον οποίο συναντήθηκε κατόπιν δικού του αιτήματος.

Πρόκειται για την τελευταία ενέργεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που δείχνει ότι είναι πιο απομακρυσμένος από ποτέ από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την ίδια στιγμή, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως δεν μπορεί να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 22 Μαΐου και η κυβέρνηση συνεργασίας μοιάζει μονόδρομος. Ομως το σενάριο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δείχνει πιο μακριά από ποτέ…


Οσο πλησιάζουν οι εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κληθεί να πάρει μία απόφαση καθώς είναι η «λογική» λύση για συνεργασία είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς αυτόν δεν βγαίνουν τα κουκιά να κυβερνήσουν, μιας και η αυτοδυναμία δεν υπάρχει στον… χάρτη.

Τι θα κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης;

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαλαλεί πως με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν συνεργάζεται και πως δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ρυθμιστής των εκλογών στην παρούσα φάση είναι το ΠΑΣΟΚ αφού είναι το τρίτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις…

Οι φήμες λένε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης θα περιμένει να δει τη διαφορά ΝΔ και να αποφασίσει εκ των υστέρων, όμως πρέπει να δείξει σιγά σιγά την προτίμησή του, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλη η πίεση προς το πρόσωπό του.

Αδιαμφισβήτητα, λοιπόν, είναι η ώρα του Νίκου Ανδρουλάκη!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.