Και νέο χαστούκι: Τρομερός «ξεπεσμός» για τον Ντόναλντ Τραμπ…

Οι Κινέζοι απαντούν στον Τραμπ: «Δεν προήρθε από εμάς ο κορωνοϊός»

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον πρώην πλανητάρχη...

Έκανε την εμφάνισή του στο πολιτικό προσκήνιο περίπου ως… κομήτης. Παρά το γεγονός πως στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 ήταν πίσω σε όλες τις δημοσκοπήσεις και φαινόταν πως δεν πρόκειται να πάρει το χρίσμα, αλλά θα έχανε από την Χίλαρι Κλίντον, εν τέλει έκανε την έκπληξη και κέρδισε την υποψήφιο των Δημοκρατικών, αναλαμβάνοντας πρόεδρος της Αμερικής.

Ο λόγος για τον αμφιλεγόμενο (στην καλύτερη…) Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος την 4ετία που διετέλεσε πλανητάρχης πρόλαβε να γίνει αντικείμενο συζήτησης απειράριθμες φορές- και τις περισσότερες όχι για καλό.

Ο πρώην ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων μετά την φονική επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου από εκατοντάδες υποστηρικτές του Τραμπ (όταν ο ίδιος ισχυριζόταν ψευδώς ότι η ήττα του ήταν αποτέλεσμα απάτης), έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε και το γεγονός πως τα social media του έκλεισαν τον λογαριασμό, καθώς διέδιδε συνεχώς ψευδείς ειδήσεις για την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν, καθώς τα όσα ισχυριζόταν έχουν διαψευστεί από πολλά δικαστήρια μια και ουδέποτε αποδείχτηκε υπήρχαν πραγματικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς του.

O Τραμπ τώρα φέρεται να βρίσκεται σε απόγνωση χωρίς το account του στο twiiter και ζήτησε από έναν δικαστή της Φλόριντα να παρέμβει ώστε να μπορέσει να επαναφέρει τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιούλιο ο δισεκατομμυριούχος πολιτικός είχε μηνύσει Facebook, twiiter και Google, κατηγορώντας τους πως φιμώνουν τις συντηρητικές φωνές και τους απειλούσε πως θα τους… εξαλείψει.

Μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά αυτό τελικά…