«Σφαγή» Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη για τα…Ημισκούμπρια

Καθηγητής κινείται νομικά κατά του Άδωνη Γεωργιάδη

Φουντώνει το προεκλογικό κλίμα

Για μια ακόμη φορά Γεωργιάδης Ζαχαριάδης «σφάχτηκαν» στον αέρα.

Αιτία ο υποψήφιος -πλέον- του ΣΥΡΙΖΑ, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, ευρέως γνωστός ως Μιθριδάτης του μουσικού συγκροτήματος «Ημισκούμπρια».

Εκτός από τον Μιθριδάτη οι δυο τους διασταύρωσαν τα ξίφη τους και για την οικονομία, την ακρίβεια, αλλά και τα ακίνητα Ραγκούση και Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρχουν νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «το πρώτο τρίμηνο του 2023 η ελληνική οικονομία παρουσίασε πρωτοφανή υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και το 2022 έκλεισε τελικά με πρωτοφανή πλεόνασμα για τη χώρα μας. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η κυβέρνηση να ασκήσει την κοινωνική της πολιτική με νέα μέτρα τα οποία αν και όταν υπάρξουν θα ανακοινωθούν από τους αρμόδιους».

Ο κ. Ζαχαριάδης από την πλευρά του διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν «αφού η οικονομία πηγαίνει τόσο καλά τα χρήματα των πολιτών να τελειώνουν στα μισά του μήνα και να υποφέρει», ενώ κατηγόρησε την Κυβέρνηση για «πρωτοφανή αδράνεια απέναντι στις πληθωριστικές πιέσεις».

Για τον Μιθριδάτη

Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Ζαχαριάδης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους και για άλλα θέματα της τρέχουσας πολιτικής ειδησεογραφίας, όπως η υποψηφιότητα Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επέκρινε τον ράπερ για «ομοφοβικές, σεξιστικές και χυδαίες συμπεριφορές» και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει από τα ψηφοδέλτια. «Πρόκειται για έναν άνθρωπος ο οποίος έχει γράψει ότι όλες οι γυναίκες, οι μανάδες σας, οι κόρες σας, οι αδερφές σας είναι επί χρήμασι εκδιδόμενες».

Ο κ. Ζαχαριάδης κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης για σεξιστικό λόγο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.