Όνομα που «φωνάζει» ντέρμπι: Σκάει η βόμβα του Τσίπρα…

Όνομα που «φωνάζει» ντέρμπι: Σκάει η βόμβα του Τσίπρα...

Ερχεται το μπαμ!

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές 2023 θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής Μιθριδάτης (που ήδη ξεκίνησε… δυνατά την πολιτική του καριέρα), όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Facebook, χρησιμοποιώντας μάλιστα και στίχους του Μιθριδάτη: «”Ολα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα”. Τα έχει πει ο Μιθριδάτης. Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Τον καλωσορίζουμε».


Ο Αλέξης Τσίπρας έχει προαναγγείλει σημαντικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές όσον αφορά τα πρόσωπα που θα στηρίξουν το κόμμα του. Ηδη έχει ανακοινώσει τις υποψηφιότητες της Πόπης Τσαπανίδου και του Μιθριδάτη, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και στον Νότιο Τομέα Αθηνών αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει επίσης πρόταση στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Νίκο Παππά για να κατέβει υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων με τον αθλητή να έχει μπει σε σκέψεις.

Και αφού έλυσε και τα εσωκομματικά με τον Παύλο Πολάκη, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει το… τελειωτικό «χτύπημα» με την υποψηφιότητα ονόματος που θα συζητηθεί εντόνως, καθώς διαισθάνεται πως είναι κοντά και μπορεί να γυρίσει τις εκλογές υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Οσο για το όνομα;  Υπομονή λίγες μέρες -ή και ώρες- και θα το μάθετε!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.