Δυστυχώς, είναι αλήθεια: Με αυτό το «τρικ» μπαίνει στην Βουλή ο Κασιδιάρης…

Πρώτη ηχηρή «τάπα» σε Κασιδιάρη

Τι έχει σχεδιάζει για να μπει στη Βουλή

Τελειώνει ο χρόνος στην κλεψύδρα για το τι μέλλει γενέσθαι με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και τη συμμετοχή του ή όχι στις επερχόμενες εκλογές 2023 καθώς ο Αρειος Πάγος αναμένεται να λάβει την απόφασή του στις 5 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και έξι μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και κρατείται στις φυλακές Δομοκού.


Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, αναμένεται να αλλάξει το καταστατικό του κόμματος αλλά και ολόκληρη η Διοικούσα Επιτροπή των «Ελλήνων» πριν από την κρίση του Αρείου Πάγου αναφορικά με την ανακήρυξη των υποψηφίων των βουλευτικών εκλογών, στις 5 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης προτίθεται να καταθέσει βουλευτική υποψηφιότητα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου… πλαγίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασμένος «διευθυντής» της Χρυσής Αυγής έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, ώστε να εμφανιστεί ως ηγέτης του πολιτικού σχηματισμού Ελληνες – Εθνικό Κόμμα στις εκλογές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.