Ο ορισμός της πολυτέλειας: Τόσο πούλησε στον ζάμπλουτο Αιγύπτιο τη βίλα στη Μύκονο ο Λάκης Γαβαλάς

Λάκης Γαβαλάς για τη μαφία των φυλακών: «Με είχαν ρωτήσει αν θέλω να εκδώσω συμβόλαιο θανάτου» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χείμαρρος» ο Λάκης Γαβαλάς έκανε αποκαλύψεις για την παραμονή του στη φυλακή και τα περιουσιακά στοιχεία που έχασε λόγω των χρεών του

«Χείμαρρος» ο Λάκης Γαβαλάς έκανε αποκαλύψεις για την παραμονή του στη φυλακή και τα περιουσιακά στοιχεία που έχασε λόγω των χρεών του. Μάλιστα, μίλησε και για τη βίλα του στη Μύκονο την οποία πούλησε σε ζάμπλουτο Αιγύπτιο.

Ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως στις 16 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του με τίτλο «Λάκης Γαβαλάς LOADED», στην οποία θα περιγράφει γεγονότα της ζωής του. «Έμεινα 15 μήνες στη φυλακή. Η βίλα της Μυκόνου, 1,200 τετραγωνικά σε 6 στρέμματα οικόπεδο πήγε 1.900.000 ευρώ. Δεν αγοράζεις ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα με τόσα» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στον ΑΝΤ1. Τη βίλα αγόρασε ένα «Αιγύπτιος που είχε πάρει άλλα δέκα κτήρια στη Μύκονο. Δεν με νοιάζει που βλέπω τα κτήρια μου να τα έχουν πάρει όλα, κάνω delete, γι’ αυτό και ζω όπως ζω και έχω μια αισιοδοξία».

«Ταπεινώθηκα τρελά στη φυλακή. Φρόντιζα να το περάσω όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Γυμναζόμουν πολύ. Δούλευα στον κήπο της φυλακής. Πήγα στη φυλακή με τη μαγκιά και μόλις άκουσα το πρώτο κάγκελο να τρίζει γιατί δεν ήταν λαδωμένο, μου έφυγε κατευθείαν. Άρχισε να με ζορίζει» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.