Ποιος θα το πίστευε πριν λίγο καιρό για τον Βασίλη Καρρά…

Ποιος θα το πίστευε πριν λίγο καιρό για τον Βασίλη Καρρά…

Κάνει στροφή στην καριέρα του!

Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας από τους αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές αλλά φαίνεται πως θέλει να αφήσει πίσω του τις πίστες!

Την υποψηφιότητα του Βασίλη Καρρά στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

«Με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας», αναφέρει ο κ. Τσαμασλής στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του κ. Τσαμασλή: «Στην μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ!

Παρών στη συμφωνία ήταν και ένα ακόμα τραγουδιστής, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, που χαριτολογώντας ο κ. Τσαμασλής τον χαρακτήρισε «ενορχηστρωτή» της υποψηφιότητας Καρρά.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.