«Στην πρώτη περίπτωση είχαμε θετικό αποτέλεσμα»: Οι ειδικοί μίλησαν για το αν η 21χρονη Πολωνή είναι η μικρή Μαντλίν

Μικρή Μαντλίν: Έτσι κλείνει η υπόθεση της εξαφάνισής της

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ από την Πολωνία επιμένει πως είναι η Μαντλίν ΜακΚαν που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία.

Μία ομάδα ειδικών από την Ελβετία αποφάσισε να αναλάβει δράση για να διαπιστώσει αν η Τζούλια είναι η Μαντλίν συγκρίνοντας φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της ελβετικής εταιρείας Ava-X που μίλησε στην εφημερίδα Blick «είναι πρακτικά αδύνατο για την νεαρή από την Πολωνία να είναι η Μαντλίν».

Η ελβετική εταιρεία προχώρησε στη σύγκριση φωτογραφιών των δύο προσώπων αμέσως μόλις η 21χρονη, η οποία εμφανίζεται με τρία ονόματα, υποστήριξε ότι αυτή είναι το κορίτσι από τη Βρετανία η εξαφάνιση του οποίου ακόμα δεν έχει εξιχνιαστεί.

«Στην πρώτη περίπτωση είχαμε θετικό αποτέλεσμα»: Οι ειδικοί μίλησαν για το αν η 21χρονη Πολωνή είναι η μικρή Μαντλίν

Το θετικό αποτέλεσμα και η Μαντλίν

Όπως εξήγησε ο συνιδρυτής της εταιρείας, όταν οι ειδικοί της Ava-X συνέκριναν τις παιδικές φωτογραφίες της 21χρονης Πολωνής με αυτές της ενήλικης ζωής της τότε υπήρξε ταύτιση. Αντίθετα αυτό δεν συνέβη όταν συνέκριναν τις παιδικές φωτογραφίες της Μαντλίν με τις ενήλικες φωτογραφίες της 21χρονης.

«Στην πρώτη περίπτωση είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο όταν κάναμε το ίδιο με τις φωτογραφίες της Μαντλίν δεν υπήρξε καμία ταυτοποίηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέρλιν.

Η τεχνική που εφάρμοσε της εταιρείας είναι να «σπάει» τη φωτογραφία ενός ατόμου σε μικρά τμήματα και να ελέγχει αν αυτά ταυτοποιούνται με άλλες φωτογραφίες σε βάσεις δεδομένων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

Είναι μυθομανής;

Όσο όμως περνούν οι μέρες και οι έρευνες πληθαίνουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν πως η 21χρονη είναι μυθομανής και προφανώς δεν είναι η Μαντλίν. Εκείνη για να πείσει την κοινή γνώμη να την δει με άλλο μάτι και ενδεχομένως με περισσότερη συμπάθεια λέει πως ακόμα η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και οι έρευνες συνεχίζονται.

Το κορίτσι που σύμφωνα με τους γονείς της είναι διαταραγμένη προσωπικότητα και θέλει να τραβάει την προσοχή έχει εμφανιστεί στα social με τρία ονόματα.

Πιο συγκεκριμένα στο Twitter, οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, όπως το MissingPeople.Ca, αναφέρουν ότι η 21χρονη έχει λογαριασμούς με τρία διαφορετικά επίθετα, #Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt.

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον – και ενισχύει την άποψη ότι η 21χρονη δεν είναι η Μαντλίν – είναι πως η Τζούλια ήταν πορνοστάρ και διατηρούσε λογαριασμούς σε ροζ ιστοσελίδες.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.