Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα Λιάγκα – Λαζόπουλου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα Λιάγκα - Λαζόπουλου

Τι είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου με τον Γιώργο Λιάγκα, με την εν λόγω δημόσια διαμάχη να έχει πλέον πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Μετά την αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου περί «τηλεβιασμού», ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε σκληρή απάντηση, μέσα από το Πρωινό.

«Δεν σε θεωρούμε δα τόσο σπουδαίο»
«Εμμονή δεν είχα στη ζωή μου με κανέναν άνθρωπο. Υποκλίνομαι στο ταλέντο και στο χιούμορ σου και το λέω χωρίς ειρωνεία και το εννοώ. Δεν λέω ψέματα ποτέ. Αν λες εσύ ή κάνει παρέα με ανθρώπους που λένε ψέματα, δεν είμαι ένας από αυτούς. Έχω κάνει λάθη πολλά, τα αναγνωρίζω, ίσως είμαι ο μόνος στην τηλεόραση που το έχω πληρώσει και χρηματικά και με απολύσεις και με μείωση τηλεθέασης και με περιόδους εκτός τηλεόρασης. Έχω ζητήσει συγγνώμη πάντα και την εννοώ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν είμαι από τους παρουσιαστές που θα δω κάτι στον αέρα και θα κάνω ότι δεν ξέρω τι παίζει στον αέρα. Ξέρω τι παίζει στον αέρα πάντα. Ωστόσο, δεν ξέρω που στέλνει κάμερες η αρχισυντάκτρια, την οποία εκτιμώ και έχω άριστες σχέσεις, και το λέω ειλικρινά. Δεν έχουμε στείλει δύο κάμερες ποτέ ούτε στον πρωθυπουργό. Δεν σε θεωρούμε δα τόσο σπουδαίο για να σου στείλουμε δύο κάμερες. Προφανώς η άλλη κάμερα ήταν από άλλη εκπομπή» συμπλήρωσε.

«Έχω προστατεύσει ανθρώπους, δεν έχω παγιδεύσει ανθρώπους. Επειδή είπες κάτι για ‘τηλεβιαστές’. Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σκοινί Λάκη; Με το άλλοθι της σάτιρας, κάποιοι πριν χρόνια έβγαιναν και εκτελούσαν ανθρώπους. Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που δεν μου έχεις δώσει εσύ την άδεια να παίξω.

Επειδή δεν έχω εμμονή, σταμάτα το εσύ να το σταματήσω κι εγώ. Αν δεν θέλεις να σου ξαναστείλει κάμερα αυτή η εκπομπή, αν επιθυμείς πραγματικά να μην προβάλουμε ούτε τις παραστάσεις σου, ούτε τη σχολή σου, αυτή η εκπομπή να μην ξαναστείλει κάμερα σε εσένα αν σε ενοχλεί τόσο. Δεν έχω κανένα θέμα, υπάρχουν και άλλα θέματα» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Γα…το! Είπα στο lifestyle να τελειώσουμε με χαρά σήμερα. Πάλι με γκρίνια;» κατέληξε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.