Νέα δημοσκόπηση: Τρομάζει το ποσοστό Κασιδιάρη

Έτσι φτάσαμε στο δεύτερο μόρφωμα: Ο λόγος της άγριας κόντρας Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκου

Ευρήματα - ντροπή για την ελληνική Δημοκρατία

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό στη χώρα αφού τα περισσότερα κόμματα είδαν αλλαγή της πρόθεσης ψήφου των πολιτών στις πρόσφατες, σοκαριστικές δημοσκοπήσεις.

Το κυβερνών κόμμα της ΝΔ κατέγραψε μεγάλες απώλειες μετά το δυστύχημα, τη στιγμή που γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε σταθερός. Από δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του aftodioikisi.gr σε δείγμα 1992 ατόμων από 7 έως 15 Μαρτίου 2023 προκύπτει καταγράφεται η κατάρρευση της ΝΔ μετά τα Τέμπη, η οποία χάνει από τις εκλογές του 2019 13,5% (!), πτώση του ΣΥΡΙΖΑ κατά 3% και εντυπωσιακή άνοδο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κατά 8% (από το 5% του 2019 σε 13%).

Από τη δημοσκόπηση προκύπτει πως έχει ενισχυθεί το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό. Οι «Ελληνες» με αρχηγό τον άνθρωπο που έχει στο μπράτσο του τατουάζ τη σβάστικα που καταδικάστηκε ως «διευθυντής» της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» συγκεντρώνουν στην Ανατολική Αττική ποσοστό 4,5% έναντι 3% που συγκέντρωνε η ΧΑ στις εκλογές του 2019. Το συγκεκριμένο εύρημα είναι ντροπή για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα αφού ο αρχηγός του κόμματος αντλεί την ιδεολογία του από τη δεξαμενή εκείνων που σκότωσαν χιλιάδες στη χώρα μας και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Στη δημοσκόπηση, εμφανίζεται επίσης ενισχυμένο κατά 0,5% το ΚΚΕ ενώ Ελληνική Λύση και ΜΕΡΑ 25 παρουσιάζουν πτώση.

Νέα δημοσκόπηση: Τρομάζει το ποσοστό Κασιδιάρη

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.