«Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τω Θεώ»

«Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τω Θεώ»

Συνέντευξη έδωσε η Ελένη Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει ακόμη ένα παιδί ενώ ήταν 44 ετών.

“Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τω Θεώ που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ” σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της συνέντευξη έπειτα από επτά χρόνια. “Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει” πρόσθεσε.

Η Ελένη Μενεγάκη υποστήριξε ότι τις αποφάσεις της δεν επηρεάζουν τα σχόλια που κάνει ο κόσμος. “Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν…” είπε, ενώ σημείωσε αυτό που την έχει στενοχωρήσει είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται.

“Ο τρόπος που γίνεται, όμως, με έχει στεναχωρήσει τις στιγμές που συνέβαινε, με έχει προβληματίσει ότι ‘άραγε άλλα θέματα δεν υπάρχουν να ασχοληθεί κανείς παρά μόνο η δική μου προσωπική ή επαγγελματική ζωή’ και έχω σκεφτεί σε άλλες φάσεις πως το ίδιο επαναλαμβάνεται από άλλες γυναίκες αλλά είναι πιο κουλ τα πράγματα” ανέφερε.